Η Μάντσεστερ Σίτι στις 29 Μαϊού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Champions League έχοντας στο πλευρό της 6000 οπαδούς που θα ταξιδέψουν από την Αγγλία.
Mε τον Σεΐχη Μανσούρ όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση του να καλύπτει τα έξοδα πτήσης και μεταφοράς τους για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι στην Λισαβόνα.
Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ προέβη σε αυτήν την κίνηση, θέλοντας να βοηθήσει τους οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι θα πρέπει να μετακινηθούν στην Λισαβόνα αυθημερόν για το μεγαλό παιχνίδι, με αποτέλεσμα αυτό να επιβαρυνει τα έξοδα μεταφορά τους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μάντσεστερ Σίτι:
«Ο Πεπ και η ομάδα είχαν μια τόσο αξιοσημείωτη σεζόν και το να φτάσουν στον τελικό του Champions League, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά αντιπροσωπεύει μια πραγματικά ιστορική στιγμή για το κλαμπ.
Επομένως, είναι πολύ σημαντικό, όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι. Ειδικά εκείνοι που έχουν στηρίξει τη Μάντσεστερ Σίτι σε καλές και σε κακές στιγμές για τόσα χρόνια».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.