
Σοκ με Ποντένσε: Στο χειρουργείο, χάνει το Euro
Μεγάλη ατυχία για τον Ντάνιελ Ποντένσε! Χειρουργήθηκε στη βουβωνική χώρα και θα χάσει το Euro του καλοκαιριού.
Ο Ντάνιελ Ποντένσε στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς χειρουργήθηκε στη βουβωνική χώρα και θα χάσει το Euro του καλοκαιριού.
Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς είχε κάποιες ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα το τελευταίο διάστημα και τη Δευτέρα (17/5) υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ώστε να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας στο προσεχές Euro ο 25χρονος εξτρέμ.
Ο Πορτογάλος άσος τη φετινή σεζόν κατέγραψε 24 συμμετοχές στην Premier League και πέτυχε 3 γκολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τον Οκτώβριο του 2020 πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Πηγή: to10.gr
- Τέμπη: Με εντάσεις, ισχυρή αστυνομική παρουσία και αντιδράσεις η δίκη – «Η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στις 18:00 αντί για τις 20:00 ο 3ος ημιτελικός της Novibet Volley League
- Το διπλό χτύπημα στην ελληνική οικονομία από τον πόλεμο
- Fuel Pass: Ποιοι θα πληρωθούν μετά το Πάσχα
- Συνελήφθη 55χρονος μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε καταστήματα στην Αττική
- Χαμός στην Ιταλία για το γκολ των Βόσνιων – Οργισμένες αντιδράσεις για τον Γάλλο διαιτητή Τουρπέν




