Tα άτυπα… αποκαλυπτύρια της δεύτερης εμφάνισης της Μπάγερν Μονάχου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έκανε το «Footy Headlines». Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες παρακάτω η νέα εμφάνιση των Βυαβαρών θυμίζει την αντίστοιχη της Εθνικής Γερμανίας.
Πιο συγκεκριμένα, οι Πρωταθλητές Γερμανίες θα φορέσουν μια μαύρη-χρυσή φανέλα για τα εκτός έδρας ματς τη νέα αγωνιστική περίοδο με τις λεπτομέρεις να θυμιζουν την μαύρη φανέλα της εθνικής Γερμανίας
Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας θα γίνουν, όπως συνηθίζετια θα γίνουν στο τελευταίο παιχνίδι του γερμανικού πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο (22/5) με την Μπάγερν να φιλοξενεί την Αουγκσμπουργκ.
Δείτε την εντυπωσιακή φανέλα:
Bayern Munich’s away kit for next season has leaked! ⚫️⚫️⚫️
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.