Το φινάλε μιας τραγικής σεζόν αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τις επόμενες μέρες. Και οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι πολλές και σε πολλά επίπεδα.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός προπονητή που θα έρθει για να μείνει και δεν θα αποτελεί ούτε τον επόμενο Πογιάτος, ούτε τον επόμενο Μπόλονι. Ξεψαχνίζει την αγορά, ακούει προτάσεις και θέλει να κάνει μια επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Η επόμενη σεζόν δεν μπορεί να είναι σαν τη φετινή και στους πράσινους ζυγίζουν καλά τα επόμενα βήματα προκειμένου να μειώσουν τις πιθανότητες αποτυχίας.

Την ίδια ώρα οι αλλαγές στο ρόστερ αναμένεται να είναι πάρα πολλές, ίσως περισσότερες και από τις περσινές. Θα προκύψουν και μεγάλες εκπλήξεις. Αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον Πιέρ Ντρεοσί. Ο Γάλλος GM έχει ένα συμβόλαιο που τελειώνει και αν λάβουμε υπόψη μας την τελευταία κουβέντα που έκανε με τον Γιάννη Αλαφούζο, περισσότερο απομακρύνθηκα παρά ήρθαν κοντά.

Στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες δεν υπήρξε αναφορά για νέο συμβόλαιο, κάτι που δείχνει πως όλα βρίσκονται στον αέρα. Και κανείς δεν μπορεί με σιγουριά αυτή τη στιγμή πως ο Ντρεοσί θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να κάνει κι άλλες αλλαγές προκειμένου να φύγει από τα αποδυτήρια η νοοτροπία που υπάρχει. Και να φέρει έναν άνθρωπο – ανεξαρτήτως από το τι θα γίνει με τον Ντρεοσί ή με το αν θα έρθει άλλος τεχνικός διευθυντής – που θα γνωρίζει πολύ καλά και από Παναθηναϊκό και από τα αποδυτήριά του.

Κάποιον παλαίμαχο της ομάδας, Έλληνα, ένα πρόσωπο άφθαρτο, που θα είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και θα ασχολείται μονάχα με το αγωνιστικό τμήμα. Δεν θα έχει, δηλαδή, να κάνει με τις μεταγραφές ή με οτιδήποτε άλλο, αλλά θα είναι αποκλειστικά για τα αποδυτήρια και την επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Σε έναν ρόλο που θα μοιάζει με γενικού αρχηγού.

Αλλαγές αναμένεται να γίνουν και στο θέμα του σκάουτινγκ, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει αυτή τη στιγμή ένα οργανωμένο τμήμα που θα τον βοηθήσει να βρίσκει τους παίκτες που πρέπει στις μεταγραφικές περιόδου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο