Τραγική φιγούρα η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, που δεν μπορεί να αποδεχτεί τον αποτρόπαιο τρόπο που έφυγε το παιδί της. Όπως αναφέρει η ίδια όσο περνάει ο καιρός είναι χειρότερα, ενώ ζητάει να επικηρυχθούν οι δράστες.

‘Εχει περάσει περισσότερος από ένας μήνας που ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δολοφόνων λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο, και ακόμα το έγκλημα ερευνάται.

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μια μέρα μετά το 40ήμερο μνηνόσυνό του, μίλησε στην εκπομπή στον ALPHA και μετέφερε τον πόνο που βιώνει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πάει καθημερινά στον τάφο του παιδιού της.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ετάφη στο Καλλίφυτο της Δράμας.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σπαρακτική έκκληση από τη σύζυγό του – «Σταματήστε τη βία, κλείνει σπίτια όπως το δικό μας»

«Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή; Τι τους έφταιξε το παιδί μου; Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή;» είπε η χαροκαμένη μάνα.

«Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα» συνέχισε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο