Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Σε 3-4-3 ο Μαρτίνς στη Λεωφόρο. Και πάλι όμως ο Πορτογάλος είχε εκπλήξεις

Η 3-4-3 διάταξη από τις 18 Μάρτη και μετά, έγινε η… αγαπημένη του Πέδρο Μαρτίνς. Και ο Πορτογάλος τη διατηρεί όπως φαίνεται και στη τελευταία αγωνιστική των playoffs της φετινής Super League. Έστω και με επιλογές-εκπλήξεις που κρατούν το ενδιαφέρον ζωντανό ως ότου ο Ολυμπιακός παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Βλέπετε, χώρεσαν παρέα στο αρχικό σχήμα Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμάρα. Χώρεσαν όμως και οι Ελ Αραμπί και Χασάν. Η πληροφορία είναι πως ο Γιαν Εμβιλά όμως θα αγωνιστεί στην άμυνα πλάι στον Σεμέδο και τον νεαρό Καλογερόπουλο. Άρα ο σχηματισμός ξεκινά από τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Περνά από τη μεσαία γραμμή όπου Ανδρόυτσος και Ρέαμπτσιουκ βρίσκονται στα δύο άκρα της έχοντας ανάμεσα Καμαρά-Μπουχαλάκη. Και καταλήγει στην επίθεση. Εκεί όπου λογικά γύρω από τον βαρύ Αχμέντ Χασαν θα κινηθούν τόσο ο Γιώργος Μασούρας, όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (!).

Θα μπορούσαν αυτά τα πρόσωπα βέβαια να δώσουν και μια χαρά 4-4-2 (Με Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μασούρα στη μεσαία γραμμή και Ελ Αραμπί-Χασάν στην επίθεση). Θα μπορούσαν να δώσουν και 4-3-3 (με Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά στη μεσαία γραμμή).

Το ρεπορτάζ όμως μιλά για 3 κεντρικούς αμυντικούς. Άρα: Σα_Εμβιλά, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ_Μασούρας, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024