Η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο συχνά παραμελημένο όσον αφορά στη διακόσμηση και το interior design. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει αν θέλουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω σε αυτόν τον χώρο, προσθέτοντας γούστο και καλαισθησία.

Σύμφωνα με έρευνα του Wren Kitchens, ένα στιλ κουζίνας εμφανίζεται παντού στο Instagram και θα είναι η μεγαλύτερη τάση για το 2021.

Αφού ανέλυσε πάνω από 500.000 post στο Instagram από τις ΗΠΑ, το Wren Kitchens βρήκε ότι τα μοντέρνα στιλ με δυνατές γωνίες και γραμμές ήταν η τοπ επιλογή για τους χρήστες.

«Το μοντέρνο στιλ κουζίνας με απλό και λείο design ήταν το πιο ινσταγκραμικό στιλ του 2020, με 44.458 post», αναφέρει συγκεκριμένα η εταιρία.

Πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες όπως οι πάγκοι από γρανίτη και χαλαζία ήταν η πιο συχνή επιλογή στο Instagram.

Όσον αφορά στο χρώμα, η έρευνα βρήκε ότι το λευκό ήταν η πιο δημοφιλής επιλογή με 48.753 post ενώ ακολουθούσε το μαύρο με 27.528 post. Και τα δύο χρώματα δίνουν μια μοντέρνα, μονοχρωματική αισθητική.

Ασημένιοι μεταλλικοί τόνοι, συνδυασμός από ξύλο, πέτρα, υφές από πλακάκι και μαρμάρινες επιφάνειες είναι μερικά από τα στοιχεία που κυριαρχούν ήδη και θα βλέπουμε και την επόμενη χρονιά.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε το Farmhouse style, με πιο παραδοσιακές, rustic και vintage επιρροές.

Τα δύο στιλ μπορούν να συνδυαστούν δημιουργώντας ένα μοντέρνο, αγροτικό λουκ με καθαρές γραμμές, ουδέτερα χρώματα, φυσικές υφές.

Με πληροφορίες από το Bovary

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο