Μέσα στο lockdown, ειδικά, το Survivor ήταν μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές ασχολίες που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ο λόγος φυσικά για το Survivor.

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή είχαμε τον χρόνο και γνωρίσαμε πολύ καλά τους παίκτες από ένα σημείο και μετά, το να παρακολουθούμε τα επεισόδια μετατράπηκε σε μία συνήθεια.

Ενημερωνόμασταν για τα προγνωστικά, ενώ όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είχαμε ξεχωρίσει και τους αγαπημένους μας παίκτες.

Κάποιοι εξαρχής είχαν δείξει πόσο καλοί και αποδοτικοί ήταν, οπότε δε χρειαζόταν πολλή σκέψη για να τους φανταστούμε προς τον τελικό. Ένας από αυτούς ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, ενώ από κοντά και ο Νίκος Μπάρτζης ανήκαν σίγουρα στις top επιλογές μεγάλης μερίδας του κόσμου.

Όμως, τώρα πλέον και οι δύο είναι εκτός παιχνιδιού, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει το έπαθλο του νικητή.

Το κοινό… αποφάσισε

Πάντως το κοινό, μετά την αποχώρηση των δύο παιδιών, καθόλου δε δυσκολεύτηκε να βγάλει τον νικητή του φετινού Survivor.

Το όνομα αυτού: Ηλίας Μπόγδανος.

Μπορεί ο Ηλίας έδειξε από τα πρώτα αγωνίσματα τις ικανότητές του και να ήταν ανέκαθεν ένα πολύ συμπαθητικό στον κόσμο παιδί, όμως, άλλα ήταν τα φαβορί. Ωστόσο, η θέση του νικητή έχει πλέον ανοίξει και το Twitter αποφάνθηκε ότι θα την πάρει εκείνος.

Δείτε και μόνοι σας

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο