Να απομακρύνουμε το θυμό με το τραγούδι «Τα λέμε» μας προτρέπει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη
«Το επόμενο τραγούδι είναι πολύ βοηθητικό για εμάς γιατί το χρησιμοποιούμε για να μπορέσουμε να εξωτερικεύσουμε και να απομακρύνουμε από την ψυχή μας τον θυμό».
«Εμείς συγκεκριμένα επειδή μας έχει λείψει να βρισκόμαστε και να παίζουμε μουσική, έχουμε μια δυσκολία να διαχειριστούμε το θυμό μας. Σας καλούμε να τραγουδήσετε και εσείς, να διαολογιστείτε, να δώσετε σημασία στα λόγια και να αφήσετε αυτό το συναίσθημα αυτού του καταπιεσμένου θυμού να φύγει μακριά μας». Έτσι προλόγισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. «Τα λέμε» σε ελληνικούς στίχους Sunny Μπαλτζή από το 2011.
Και αμέσως μετά «Αγάπη δεμένη» από το πιο πρόσφατο «Που με φτάσανε οι έρωτες» σε μουσική και στίχους Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442