Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Γλυκά Νερά: Oι λόγοι για τους οποίους η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ύποπτο τον Γεωργιανό που συνελήφθη στον Έβρο
Ύποπτος για τη ληστεία και την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά θεωρείται ο 36χρονος Γεωργιανός, που συνελήφθη την Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου όταν επιχείρησε, ως επιβάτης σε τουριστικό λεωφορείο, να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο
Ύποπτος για τη ληστεία και την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν την περασμένη Τρίτη στα Γλυκά Νερά θεωρείται ο 36χρονος Γεωργιανός, που συνελήφθη την Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου όταν επιχείρησε, ως επιβάτης σε τουριστικό λεωφορείο, να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο.
Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους ο 36χρονος Γεωργιανός θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία.
Σύμφωνα με «Το Βήμα» και τις πληροφορίες, που προέκυψαν κυρίως από ανάλυση DNA, ο πρώτος λόγος είναι ότι ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι, όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και την οικιακή βοηθό τους, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών – σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι εγκληματική ενέργεια στο Πικέρμι είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.
Και ο τρίτος, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είναι ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου «κοντού», ο σύζυγος της Κάρολαϊν.
Οι πληροφορίες λένε ότι κλιμάκιο αστυνομικών μεταβαίνει στον Έβρο για να προσαγάγει τον Γεωργιανό στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου