Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε αποφασισμένη να επαναπατρίσει τον γιο της και μάλιστα στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Άλλωστε, τα «λιοντάρια» διανύουν ένα εξαιρετικό μομέντουμ αφού επέστρεψαν μετά από 19 χρόνια στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Ωστόσο, ο ατζέντης του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες αρνήθηκε μια πιθανή επιστροφή στους «βερδιμπλάνκος» της Πορτογαλίας, ακόμα κι αν ο Ρονάλντο έχει πια εισέλθει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους, ενώ συνεχίζονται οι φήμες για ένα μέλλον μακριά από το Τορίνο.
«Ο Κριστιάνο είναι περήφανος για τον τίτλο που κέρδισε η Σπόρτινγκ, όπως έχει δείξει δημοσίως», δήλωσε ο Μέντες στη Record. «Αλλά αυτή τη στιγμή τα σχέδια καριέρας του δεν περνούν από την Πορτογαλία», συμπλήρωσε.
Ο Ρονάλντο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2003, πριν ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης έξι χρόνια αργότερα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.