Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ζλάταν, προλαβαίνει το Euro
Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν η Μίλαν, με τον Σουηδό ωστόσο να αναμένεται να προλάβει κανονικά το Euro.
«Πλήγμα» για τη Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Σουηδός γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν θα του επιτρέψει να δώσει το «παρών» στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Μίλαν, χάνοντας έτσι το μεγάλο παιχνίδι με την Αταλάντα.
Σύμφωνα με τα περισσότερα Μέσα της Ιταλίας, ο Σουηδός απέφυγε τη ρήξη χιαστού, ωστόσο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά με τους «ροσονέρι» για φέτος, με τον 39χρονο να στρέφει πλέον την προσοχή του στο ερχόμενο Euro.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Ζλάταν θα καταφέρει να προλάβει το Euro και θα μπορέσει να βοηθήσει κανονικά την εθνική Σουηδίας.
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442