Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελοπούλου: Εντυπωσιάστηκε από το τζουκ μποξ στο γραφείο του Ζέρβα - Ποιο τραγούδι άκουσε

Αγγελοπούλου: Εντυπωσιάστηκε από το τζουκ μποξ στο γραφείο του Ζέρβα – Ποιο τραγούδι άκουσε

Μπαίνοντας στο γραφείο του δημάρχου, η κ. Αγγελοπούλου,  αντίκρισε το τζουκ μποξ, το οποίο αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο και εντυπωσιάστηκε

Το συλλεκτικό, αναπαλαιωμένο τζουκ μποξ που έχει στο γραφείο του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κίνησε το ενδιαφέρον της προέδρου της επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννας Αγγελοπούλου, κατά τη διάρκεια της ξενάγησής της στο δημαρχείο, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μπαίνοντας στο γραφείο του δημάρχου, η κ. Αγγελοπούλου,  αντίκρισε το τζουκ μποξ, το οποίο αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο καθώς ήταν δώρο που έκανε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Ζέρβα, Βασίλης, στην μητέρα του, Λιλίκα.

Ο δήμαρχος, έβαλε την αυθεντική έκδοση του μουσικού κομματιού “Aν θυμηθείς το όνειρό μου” και ενημέρωσε την κ. Αγγελοπούλου ότι το τζουκ μποξ του είναι από το 1959, ενώ μάλιστα γράφει πάνω «15 σεντς», όσο χρειαζόταν για να παίξει μουσική.

«Έχεις και Καζαντζίδη, Κλειώ Δενάρδου», είπε,  η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, στον δήμαρχο με εντυπωσιασμό, ο οποίος της είπε για το κομμάτι που άκουγαν, ότι το έχουν εκτελέσει και οι Beatles.


Η κ. Αγγελοπούλου, όπως αναφέρει το thesstoday, παρατήρησε τον φωτισμό και το ιδιαίτερο χρώμα του τζουκ μποξ,  είδε τα τραγούδια που διαθέτει και  είπε στον δήμαρχο πριν συνεχίσουν την ξενάγηση: «Και όταν θα φεύγουμε θα μου βάλεις τον Καζαντζίδη».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024