Ονειρεύονταν να φτάσουν μαζί στον τελικό του MasterChef όμως ένα δύσκολο πιάτο αντιγραφής έκανε την Ανούς να παραδώσει την ποδιά της και, το χειρότερο, να αφήσει πίσω τον Διονύση.

Τουλάχιστον, θα χαρεί αν τον δει στην τελική φάση…

Ο Ιωάννης, η Ανούς και ο Τζιοβάνι ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής που παρουσίασε, είχε τις περισσότερες αστοχίες και έτσι η Ανούς έφυγε από το παιχνίδι, αφήνοντας μέσα τον Διονύση, με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά.

Πώς αποφασίσατε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό;

«Μου δήλωσαν συμμετοχή οι κολλητές μου και επειδή ήταν μια περίεργη φάση της ζωής μου, αποφάσισα να το κάνω, για να ζήσω το ταξίδι του «MasterChef».

Πώς ήταν η εμπειρία σας;

«Πολύ όμορφη εμπειρία, μια διαφορετική καθημερινότητα. Γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους και εξελίχθηκα πολύ μαγειρικά».

Τι συνέβη με τη Μαρίνα;

«Έχω μάθει στη ζωή μου να επικοινωνώ με ανθρώπους αληθινούς και σίγουρα δεν ταιριάζω καθόλου με τη Μαρίνα».

Πώς είναι οι κριτές; Η γνώμη σας για τον καθένα;

«Οι κριτές είναι πάρα πολύ καλοί και μας βοήθησαν να εξελιχθούμε. Ο σεφ Κουτσόπουλος είναι ένας τρομερός μάγειρας, που έχει πάρα πολλά να δώσει στην ελληνική γαστρονομία. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη χρονιά του σεφ Ιωαννίδη και είναι ο κριτής που με έκανε πρώτος να αισθανθώ άνετα. Όσο για τον σεφ Κοντιζά, ήταν ο κριτής που έτρεμα μπαίνοντας στο διαγωνισμό και βγαίνοντας είχε μπει στην καρδιά μου, γιατί ήταν πάντα δίπλα μας και πάντα είχε τρόπο να μας βελτιώνει».

Αποκτήσατε φίλους στο παιχνίδι;

«Απέκτησα κάποιους, που θέλω να κρατήσω επαφές οπωσδήποτε».

Ποιος θέλετε να νικήσει;

«Περιττή η ερώτηση, εννοείται πως θέλω να κερδίσει ο Διονύσης».

Πού θα θέλατε να δουλέψετε;

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, αλλά σίγουρα θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω μέσα στις κουζίνες, γιατί η μαγειρική είναι άπειρη. Σίγουρα θέλω να ταξιδέψω, να δω και άλλες κουλτούρες, διαφορετικές γεύσεις και εικόνες».

Ποια είναι η σχέση σας με τη μαγειρική;

«Η σχέση μου με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή και είναι μια αστεία ιστορία. Ήθελα να κάνω ως παιδί κρέπες και άρχισα να παρακολουθώ τις κινήσεις της μητέρας μου και όταν έλειπε προσπαθούσα να τις φτιάξω. Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να φτιάξω μόνη μου κάτι φαγώσιμο, ενθουσιάστηκα και από τότε έγινε κομμάτι μου! Αργότερα, όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, η μητέρα μου άνοιξε ταβέρνα που έχει μέχρι και σήμερα. Αρα η ζωή μου ήταν πάντα μέσα στην εστίαση».

Μια αγαπημένη συνταγή;

«Εγώ απλά θα πω ότι η αγαπημένη» μου συνταγή είναι όλα τα φαγητά της μανούλας μου, διότι περιέχουν πολλή αγάπη», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο