Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί και με τη… βούλα η μεταγραφή του Ιμπραχίμα Κονατέ στη Λίβερπουλ.
Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους», με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια και τον Κονατέ να μένει στο Μέρσεϊσάιντ έως το καλοκαίρι του 2026.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός, η Λίβερπουλ θα καταβάλει σύντομα τα χρήματα της ρήτρας που έχει με τη Λειψία και ο κεντρικός αμυντικός θα γίνει επίσημα ποδοσφαιριστής των «κόκκινων».
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»