Κυβέρνηση, Ζαγοράκης και Big 4 (επικουρικά) είναι πλέον οι μόνοι συνομιλητές της UEFA με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι υπόλοιποι απλώς παρακολουθούν…

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τις μελλοντικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο» χαρακτήρισαν έμπειροι ποδοσφαιρικοί παράγοντες παρόντες στη διοίκησή του, που διατηρούν καλές σχέσεις και με την πολιτική ηγεσία, τη συνάντηση της αντιπροσωπείας της UEFA με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το Γραφείο του Πρωθυπουργού και την ΕΠΟ.

Ο πανταχόθεν βαλλόμενος και λοιδορούμενος υφυπουργός Αθλητισμού συνομίλησε επί δίωρο με τους «τρεις καμπαλέρος» (Κέβιν Λαλούρ, Αν/της Γενικός Γραμματέας, Ζόραν Λάκοβιτς, Δ/ντής Εθνικών Ομοσπονδιών, και Μάριος Γεωργίου, Δ/νση Εθνικών Ομοσπονδιών) της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για σειρά ζητημάτων (τα αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν) και συμφώνησαν, έτσι λέγεται, σε όλα.

Στην ουσία, και στις τρεις συναντήσεις το βασικό θέμα της κουβέντας ήταν η πρόοδος στην υλοποίηση της Ολιστικής Μελέτης, την οποία συνέταξε για λογαριασμό της κυβέρνησης η UEFA, την ενέκρινε και η FIFA.

Είναι η Μελέτη την οποία η ΕΠΟ «κωλύεται», όπως ευθέως ομολογείται από το σύστημα εξουσίας στο Πάρκο Γουδή, να την εφαρμόσει «πακέτο» και επιλέγει να προχωρήσει τις πλέον ανώδυνες και συμφέρουσες διατάξεις, παραλείποντας τις ουσιαστικές, δηλαδή όσες ακυρώνουν το σημερινό μοντέλο διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr