Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Πολάκης: Εγκληματική απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων κατά των μονοκλωνικών αντισωμάτων

Παύλος Πολάκης: Εγκληματική απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων κατά των μονοκλωνικών αντισωμάτων

Ο Παύλος Πολάκης, έκανε λόγο για απόφαση της επιτροπής «να μην εισηγηθεί την χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κοροναϊό».

Σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά των επιστημόνων που αποτελούν την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων επιδόθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντάς τους «συνειδητούς εγκληματίες».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης, έκανε λόγο για απόφαση της επιτροπής «να μην εισηγηθεί την χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κοροναϊό».

Όπως λέει πρόκειται περί εγκληματικής απόφασης «την οποία υποστήριξαν κυρίως οι κύριοι Λαζανας, Γώγος, Μαγιορκινης, Σύψας, Παπαευαγγέλου και Εξαδάκτυλος!».

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται εάν οι επιστήμονες έχουν άλλου τύπου δεσμεύσεις που τους οδήγησαν στην εν λόγω απόφαση, είτε δίνουν συγκάλυψη στην κυβέρνηση η οποία όπως ο ίδιος πάντα λέει «για εφτά μήνες κωφεύει στο να κινήσει τις διαδικασίες να τα φέρει!!!».

Συνεχίζει δε λέγοντας πως «ό,τι κι αν συμβαίνει είστε απαράδεκτοι» και χαρακτηρίζει τους επιστήμονες μικρότερους των περιστάσεων. Καταλήγει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από μένα η όποια «ανακωχή» η «σεβασμός» στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024