Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα «χαρακώματα» οι celebrities για τους βομβαρδισμούς στη Γάζα

Στα «χαρακώματα» οι celebrities για τους βομβαρδισμούς στη Γάζα

Λόγω των βομβαρδισμών από τα άρματα μάχης που έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος του παλαιστινιακού θύλακα που βρίσκεται υπό ισραηλινό αποκλεισμό και είναι περικυκλωμένος από έναν υψηλής ασφαλείας φράκτη, εκατοντάδες κάτοικοι της Γάζας εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες

Tο Ισραήλ συνέχισε σήμερα να βομβαρδίζει τη Λωρίδα της Γάζας από αέρος και με πυρά του πυροβολικού, καθώς κλιμακώνεται η στρατιωτική αντιπαράθεση με τους Παλαιστίνιους, με περισσότερους από 100 αμάχους να έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους στον παλαιστινιακό θύλακα.

Στη διάρκεια της νύχτας ο ισραηλινός στρατός ενέτεινε τους βομβαρδισμούς «για να επιφέρει σημαντικές ζημιές στις σήραγγες» που επιτρέπουν σε μαχητές και στελέχη της Χαμάς, η οποία έχει εκτοξεύσει εκατοντάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ, να κυκλοφορούν στη Λωρίδα της Γάζας χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τις κάμερες του εβραϊκού κράτους ή να περνούν στο Ισραήλ για να πάρουν ομήρους, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Λόγω των βομβαρδισμών από τα άρματα μάχης που έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος του παλαιστινιακού θύλακα που βρίσκεται υπό ισραηλινό αποκλεισμό και είναι περικυκλωμένος από έναν υψηλής ασφαλείας φράκτη, εκατοντάδες κάτοικοι της Γάζας εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Celebrities στα χαρακώματα

Η Wonder woman πιάνει τη σφαίρα και τη συνθλίβει. Στην πραγματική ζωή όμως, η ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκάντοτ, που την ενσαρκώνει, σιχαίνεται τον πόλεμο. Αν και υπηρέτησε στον ισραηλινό στρατό.

Η Γκαντόντ δέχθηκε τσουνάμι επιθέσεων για την ανάρτησή της με την οποία κρατάει ίσες αποστάσεις στην πρόσφατη ανάφλεξη Ισραήλ και Γάζας.

Κάποιοι χρήστες του Twitter υπενθύμισαν τη στρατιωτική θητεία της ηθοποιού, κατηγορώντας την ότι υποστηρίζει «εθνοκάθαρση» και «μαζική γενοκτονία», σε σχόλια που δεν είναι πλέον ορατά, αφού η Γκαντότ απενεργοποίησε τα σχόλια στο twitter.

Στην κόντρα έλαβαν μέρος και οι διάσημες αδελφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, οι οποίες είναι παλαιστινιακής καταγωγής.

Ειδικά η Τζίτζι Χαντίντ παρά την οργή του πολέμου που έχει επηρεάσει και τους χρήστες του twitter δε σταματά να υπερασπίζεται τους παλαιστίνιους με το hashtag «απελευθερώστε την Παλαιστίνη». «Το είπα και πριν θα το πω και πάλι. Το ζήτημα για μένα δεν είναι η θρησκεία ή οι επιθέσεις των μεν εναντίον των δε. Όλα είναι θέμα απληστίας #FreePalestine #freegaza #coexist».

Σε ρήξη με το Instagram έχει έρθει η Μπέλα Χαντίντ, η οποία και γνωστοποίησε πως το δημοφιλές Social Media της αφαίρεσε δημοσίευση από τον λογαριασμό της ως προσβλητικό για άλλους χρήστες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024