
Ψυχίατρος Σούρας για Γλυκά Νερά: «Είναι προγραμματισμένοι δολοφόνοι, δεν θεραπεύονται»
Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας χαρακτήρισε τους δολοφόνους ως «ήρωες του κακού» τονίζοντας πως δεν μπορούν να θεραπευτούν, καθώς δεν πρόκειται για αρρώστια αλλά για χαρακτήρα διαμορφωμένο από μικρή ηλικία.
Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σοκάρει με τα λεγόμενά του αναφερόμενος στο έγκλημα των Γλυκών Νερών και τονίζει ότι αυτού του είδους οι άνθρωποι, δεν μπορούν να σωφρονιστούν και δεν έχουν καμία ψυχική ασθένεια. Είναι απλά προγραμματισμένοι δολοφόνοι.
Ο ίδιος τους χαρακτήρισε «ήρωες του κακού» τονίζοντας πως δεν μπορούν να θεραπευτούν, καθώς δεν πρόκειται για αρρώστια αλλά για χαρακτήρα διαμορφωμένο από μικρή ηλικία.
Χαρακτηριστικά όσα είπε ο ψυχίατρος στο Open: «Ακούγονται τόσες αναλύσεις, που στην πραγματικότητα δίνουν άλλοθι σ’ αυτούς που κάνανε ό,τι κάνανε. Δεν υπάρχουν συναισθήματα καλά ή κακά σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Είναι “ήρωες του κακού” έτσι τους χαρακτηρίζω. Δεν έχουν ενοχές, δεν έχουν τύψεις. Δεν υπάρχει ανάλυση γι αυτούς τους ανθρώπους, θα κάνουν το κακό γιατί είναι “κλειδωμένοι” να κάνουν το κακό. Από την μεριά της ψυχιατρικής, δεν μπορεί να θεραπευτεί γιατί δεν είναι αρρώστια. Είναι χαρακτήρας διαμορφωμένος από μικρή ηλικία. Τώρα, μιλώντας για τον σωφρονισμό στην Ελλάδα, είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Μιλώντας τώρα γι αυτόν τον άνθρωπο, ο διαμορφωμένος μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά άνθρωπος, είναι ο εν δυνάμει δολοφόνος. Πόσες φορές το έχουμε δει να βγαίνουν από τη φυλακή και να ξανασκοτώνουν;
»Δυστυχώς όταν ένας άνθρωπος φτάσει σ’ αυτό το σημείο, δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Μιλάμε για ανθρώπους διαμορφωμένους κι αδίστακτους. Δεν μιλάμε για ανθρώπους αρρώστους, που θα τους μιλήσεις, θα πάρουν τα χάπια τους και θα βγουν ξανά στην κοινωνία.
»Ο αντικοινωνικός ή ψυχοπαθητικός, είναι μια βαρύτατη ψυχιατρική διαταραχή που δεν ανήκει στο φάσμα των ασθενειών και δυστυχώς είναι ο εν δυνάμει δολοφόνος. Παλεύω εδώ κι έναν χρόνο για όλο αυτό και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Ο παιδεραστής δεν θα μένει ελεύθερος. Δεν υπάρχει σωφρονισμός γιατί δεν μπορεί να σωφρονιστεί είναι διαμορφωμένος έτσι. Ευτυχώς το έχει καταλάβει η κοινωνία.
- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο
- Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι εδώ: Ισοφάρισε την Αργεντινή, έσωσε τετ-α-τετ του Μέσι ο Βοζίνια! (vids)
- Περού: Ανακηρύχθηκε και τυπικά εκλεγμένη πρόεδρος η Κέικο Φουχιμόρι
- Νέο απίθανο γκολ ο Μέσι, ξανά… βροχή τα ρεκόρ! (vids, pics)
- Ιράν: Το αεροπλανοφόρο Charles-De-Gaulle αναχώρησε από τη Μέση Ανατολή και επιστρέφει στην Τουλόν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Drones αντί για πλοία


