Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κοιτάξτε μας στα μάτια»: Η Περιφέρεια Κρήτης στέλνει το δικό της μήνυμα για την νέα τουριστική σεζόν

«Κοιτάξτε μας στα μάτια»: Η Περιφέρεια Κρήτης στέλνει το δικό της μήνυμα για την νέα τουριστική σεζόν

Η Μεγαλόνησος ανοίγει ξανά από σήμερα τις πόρτες της στους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κοροναϊού.

Με κάθε επισημότητα ξεκινά από σήμερα (14/5) η νέα τουριστική σεζόν για την χώρα. Η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορά της στους τουρίστες με ασφάλεια και σύνεση, καθώς ο ιός συνεχίζει να δηλώνει «παρών».

Με αφορμή το άνοιγμα του τουρισμού η Περιφέρεια Κρήτης κυκλοφόρησε το δικό της σποτάκι στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους επισκέπτες της.

Με εικόνες από το όμορφο νησί, τους φιλόξενους κατοίκους του και με συνοδεία κρητικής μουσικής, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχτούν όλον τον κόσμο. Όπως ακούμε να λέγεται κατά τη διάρκεια του βίντεο:

«Πάει καιρός που δεν ανταμώσαμε. Κρατήσαμε αποστάσεις και μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλον. Το κάναμε όμως από αγάπη και σεβασμό. Για να προφυλαχθούμε και εμείς και εσείς. Κάναμε υπομονή και άξιζε. Και τώρα ήρθε η ώρα που ο τροχός γυρίζει και πάλι. Τα πράγματα θα γίνονται σιγά σιγά όπως παλιά. Ίσως και καλύτερα…

Και τελικά γίναμε σοφότεροι. Μάθαμε να εκτιμούμε περισσότερο όσα θεωρούσαμε αυτονόητα. Και είμαστε πάλι εδώ. Ευχή να σας καλωσορίσουμε και να σας φιλέψουμε, να μοιραστούμε, να διασκεδάσουμε και να μοιραστούμε μαζί όλα όσα μας προσφέρει αυτός ο ευλογημένος τόπος. Γιατί στην Κρήτη η φιλοξενία κυλάει στο αίμα μας…

Και αν δεν βλέπεται το χαμόγελό μας πίσω από την μάσκα κοιτάξτε μας στα μάτια. Τηρούμε τα μέτρα. Για την υγεία, για τους ανθρώπους μας, για την Κρήτη μας».

Δείτε το σποτάκι παρακάτω:

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024