Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Άρσεναλ 0-1: Διπλό η Άρσεναλ, σε μπελάδες η Τσέλσι, αγωνία στον Ολυμπιακό

Τσέλσι – Άρσεναλ 0-1: Διπλό η Άρσεναλ, σε μπελάδες η Τσέλσι, αγωνία στον Ολυμπιακό

Η Άρσεναλ κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό από το «Στάμφορντ Μπριτζ» (0-1), βάζοντας την Τσέλσι σε μεγάλους μπελάδες και τον Ολυμπιακό σε διαδικασία... αναμονής

Αποτέλεσμα που μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα της τετράδας αλλά και το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Άρσεναλ κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από την έδρα της Τσέλσι, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να επικρατεί με 1-0 και να ρίχνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας την ομαδα του Τόμας Τούχελ.

Σε… αναμμένα κάρβουνα και ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν τους «μπλε» του Λονδίνου να τερματίσουν στην τετραδα (ή να μην κατακτήσουν το Champions League), ώστε να ξεκινήσουν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και όχι από τον πρώτο…

Η Τσέλσι μπήκε πολύ πιο δυνατά και λίγο έλειψε να πάρει κεφάλι στο σκορ στα πρώτα λεπτά, όταν ο Κάι Χάβερτς έκλεψε την μπάλα από τον Πάμπλο Μάρι, ωστόσο αστόχησε σε τετ α τετ με τον Λένο, στέλοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γερμανού τερματοφύλακα.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Άρσεναλ κατάφερε να σκοράρει πρώτη και να πάρει κεφάλι στο σκορ από το… πουθενά, μετά από ένα τραγικό λάθος του Ζορζίνιο.

Ο Ιταλός γύρισε την μπάλα εντελώς λάθος στον Κέπα, ο Ισπανός την έσωσε πάνω στη γραμμή, ωστόσο εκεί ήταν ο Ομπεμεγιάνγκ που έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σμιθ Ρόου, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να ευστοχεί και να γράφει το 1-0 στο 16ο λεπτό…

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να «ζαλίζονται» από το συγκεκριμένο τέρμα, ωστόσο βρέθηκαν αμέσως κοντά στην ισοφάριση, με τον Πούλισικ να βγάζει τον Μάουντ σε πολύ πλεονεκτική θέση, ωστόσο το τελείωμα του Άγγλου κατέληξε πάνω στα σώματα…

Η Τσέλσι είχε τις ευκαιρίες της, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου 45λεπτου…

Και στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασισμένη να βρει ένα γκολ. Μάλιστα έφτασε κοντά σε αυτό ωστόσο Λένο και άμυνα σταμάτησαν τους «μπλε» δύο με τρεις φορές.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καθαρό μυαλό ωστόσο κατάφεραν να βρουν μία τεράστια διπλή ευκαιρία στα τελευταία λεπτά.

Ο Ζουμά στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά και στο ριμπάουντ ο Ζιρού βρήκε ξανά το δοκάρι του Λένο, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος και την Άρσεναλ να φεύγει με ένα τεράστιο αποτέλεσμα, βάζοντας παράλληλα φωτιά στη μάχη της τετράδας.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024