Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Mηνύματα μίσους δέχεται ο Κόρομι - «Είναι υποστηρικτές του Τριαντάφυλλου»

Survivor: Mηνύματα μίσους δέχεται ο Κόρομι – «Είναι υποστηρικτές του Τριαντάφυλλου»

«Είναι υποστηρικτές του Τριαντάφυλλου αυτοί που σιχαίνονται τον Κόρο και βγάζουν τόσο μίσος» δηλώνει ο φίλος του παίκτη του Survivor, Δημήτρης Στρέπκος

«Είναι υποστηρικτές του Τριαντάφυλλου αυτοί που σιχαίνονται τον Κόρο και βγάζουν τόσο μίσος» δηλώνει σε συνέντευξή του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος του παίκτη του φετινού «Survivor», Γιώργου Κόρομι.

Ο ίδιος, μάλιστα, κατηγορεί ευθέως και συμπαίκτες του στο reality ότι τον θέλουν για «ταπεινό σκλάβο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο, στα τέλη Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Κόρομι παρέλειψε ν’ απενεργοποιήσει τα σχόλια στον Instagramικό λογαριασμό του ή ν’ αφήσει τους κωδικούς του στη σύντροφό του ή κάποιον άλλον δικό του άνθρωπο, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αδιάκοπη επίθεση από haters εναντίον του.

Οι τελευταίοι τον έβαλαν στο… μάτι από τη στιγμή που επέλεξε να μη δώσει στον Τριαντάφυλλο να φάει από τα ψάρια που είχε πιάσει.

«Υπάρχουν χυδαία σχόλια στο Instagram για την εμφάνισή του, για τη σεξουαλικότητά του, για τη δουλειά του, για το πνευματικό του επίπεδο, για την προφορά του, επειδή δεν λέει καλά το ρο» λέει ο Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος συνεργάζεται με τη μητέρα του Κόρο στο ατελιέ του, ενώ διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πατέρα του και τον αδελφό του, που είναι γιατρός.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, δέχεται κι ο ίδιος bullying.

«Εχω μπει στο στόχαστρο των haters επειδή τον υποστηρίζω και ανεβάζω στα social media βίντεο γι’ αυτόν. Έχω δεχτεί πολύ μίσος και βρισίδι. Όμως έτσι είναι οι haters, σπέρνουν μίσος.

Έχουν φανατιστεί εναντίον του κάποιοι. Είναι το κοινό του Τριαντάφυλλου αυτοί που σιχαίνονται τον Κόρο και βγάζουν τόσο μίσος. Το περιστατικό με το ψάρι έγινε πριν από δυο μήνες, αλλά υπάρχει ακόμη ένταση. Δεν έχουν κάτι άλλο να προσάψουν στον Κόρο κι έχουν μείνει σε αυτό» σημειώνει ο designer του brand Celebrity Skin. Σε ερώτησή μας πώς αντιδρούν οι γονείς του Γιώργου Κόρομι με όλα αυτά, μας απαντά πως στενοχωριούνται, όπως και η σύντροφός του.

Τον «σταυρώνουν»

«Τους εξηγώ ότι αυτή είναι μια κατάσταση που συμβαίνει στη showbiz με τα realities, αλλά για εκείνους είναι στενάχωρο. Πιστεύω πως ίσως κινηθεί νομικά η οικογένεια, αν συνεχίσουν αυτές οι διαδικτυακές επιθέσεις. Φαντάσου μια μάνα κι έναν πατέρα που βλέπουν να “σταυρώνουν” το παιδί τους… Είναι πολύ άσχημο» τονίζει ο Δημήτρης Στρέπκος.

Οσο για την πορεία του Κόρο στο Survivor o φίλος του λέει πως είναι ο εαυτός του.

«Ο Κόρο είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, πράος. Για να φτάσει στο σημείο ν’ αντιδράσει, μπορώ να φανταστώ τι περνάει. Εμείς βλέπουμε ένα μονταρισμένο υλικό, όχι το 24ωρό του. Οπότε είναι και θέμα μοντάζ πολλές φορές.

Φαίνεται όμως πως είναι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται, προσφέρει και δεν μιλάει πολύ. Για να φτάσει στο σημείο να πει και δυο κουβέντες γι’ αυτά που τον ενόχλησαν, καταλαβαίνω ότι πιέζεται. Μερικούς τους ενοχλούν ακόμη και οι πανηγυρισμοί του, αν είναι δυνατόν!

Είναι μερικοί που θέλουν να είναι ένας… ταπεινός σκλάβος, να ψαρεύει, να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να νοικοκυρεύει, να φέρνει νίκες, αλλά, αν τολμήσει να μιλήσει, είναι θρασύς! Δεν είναι έτσι παιδιά.

Γιατί υπάρχει και η αντίπαλη πλευρά που είναι ο κύριος Τριαντάφυλλος, ο οποίος δεν προσφέρει τίποτα και έχει γνώμη για τα πάντα, και κυρίως για τον Κόρο. Είναι λίγο άδικο αυτό νομίζω» δηλώνει ο σχεδιαστής.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024