Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού για τον Νίκο Μπάρτζη μετά την αποχώρηση του Τζέιμς

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού για τον Νίκο Μπάρτζη μετά την αποχώρηση του Τζέιμς

Μετά τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε ο Νίκος Μπάρτζης ακούγοντας τον James να λέει πως θέλει να αποχωρήσει, ήρθαν κι άλλες

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για το έπαθλο της επικοινωνίας, ανακοίνωσε στους παίκτες πως ο Νίκος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί στην κλινική. Έχει ένα θέμα το οποίο όπως φαίνεται επηρεάζει την επιγονατίδα του και θα πρέπει να το δουν οι γιατροί ώστε να διαπιστώσουν τι γίνεται με τον μηνίσκο του. Θα πάει για μαγνητικές και όλες τις εξετάσεις που πρέπει και φυσικά ευχόμαστε να είναι κάτι το οποίο να μπορεί να ξεπεραστεί και να μπορέσει να συνεχίσει στο φετινό Survivor» είπε ο παρουσιαστής.

Αποχωρεί οριστικά ο Νίκος Μπάρτζης

Τα spoilers βέβαια «λένε» πως ο Νίκος θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Happy Day το πρωί της Τετάρτης (12-05) και ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του James έφυγε και εκείνος οριστικά!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει… Θέλω να μου δώσετε τα ποστ και του αδερφού και του κολλητού του Νίκου Μπάρτζη…»!

Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε γιατί ένιωθε άσχημα ψυχολογικά και όπως ανέφερε και ο Γιώργος Λιανός στο ραδιoφωνικό σταθμό, sfera, θέλει να συνεχίσει αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του!

«Ο Νίκος αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι στο νοσοκομείο. Επειδή είχε το ατύχημα στο ένα πόδι του προσπαθούσε να βγάλει τους αγώνες με το άλλο με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά και στο άλλο πόδι. Υπάρχει μια φημολογία ότι δεν είναι και καλά ψυχολογικά. Η παραγωγή έχει πέσει πάνω του και προσπαθεί να τον κρατήσει», αναφέρθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε ότι την Κυριακή θα δούμε την αποχώρησή του.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024