Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης - Ελπίδα Νίνου: Οι καταγγελίες για βιασμός «γκρέμισαν» τον μεγάλο έρωτα

Πέτρος Φιλιππίδης – Ελπίδα Νίνου: Οι καταγγελίες για βιασμός «γκρέμισαν» τον μεγάλο έρωτα

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς από σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς από χθες ο αγαπημένος ηθοποιός είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα.

Η ποινική δίωξη σε βάρος του από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αφορά σε έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του από τρεις γυναίκες ηθοποιούς.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, αξιολόγησε το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση των τριών καταγγελλομένων αξιοποίνων πράξεων.

Όπως ήταν φυσικό η είδηση της ποινικής δίωξης έκανε ακόμα πιο δύσκολο το κλίμα στη βίλα του Ψυχικού, όπου από την πρώτη στιγμή των καταγγελιών βρίσκεται «ταμπουρωμένος» ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Τόσο η σύζυγος του ηθοποιού, σκηνοθέτη και θιασάρχη όσο και ο γιος του, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν να μην πιστέψουν τα όσα φοβερά καταγγέλθηκαν εις βάρος του από γυναίκες συναδέλφους του, δεν μπόρεσαν τελικά να τα αγνοήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες Ελπίδα Νίνου, μην αντέχοντας αυτό το βάρος, έχει προχωρήσει στις διαδικασίες του διαζυγίου με τη σύμφωνη γνώμη και του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος ζει απομονωμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στηριζόμενος ψυχολογικά με βαριά φαρμακευτική αγωγή. Η άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Διαγεγραμμένη πορεία προς το διαζύγιο

Ήταν σχεδόν δεδομένο πως η περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης θα διάβρωνε τη σχέση του με τη γυναίκα του. Το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει όλο αυτό.

Τα πράγματα στην εστία του ζεύγους Φιλιππίδη – Νίνου στο Ψυχικό μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Το διαζύγιο έμοιαζε η μοναδική λύση για το ζευγάρι καθώς με δική του ευθύνη διαλύθηκαν όσο έχτιζαν μια ζωή.

Φήμες αναφέρουν ότι στη βίλα του στο Ψυχικό οι καβγάδες είναι ομηρικοί για το δρόμο που πήρε η ζωή τους.

Μάλιστα ο Φιλιππίδης φέρεται να έχει πει στη γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου, πως αν μετά την απολογία του ο ίδιος προφυλακιστεί να πάρει το παιδί τους και να εξαφανιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να καταλαγιάσει το σκάνδαλο.

Θέλει δηλαδή να τους προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας σε περίπτωση που ο ίδιος μπει στη φυλακή για πολύ σοβαρές κατηγορίες.

Και φέρεται να έχει ζητήσει επίσης να πάρουν διαζύγιο άμεσα.

Η σύζυγός του Ελπίδα έχει κάνει μεγάλη υπομονή. Βιώνει πρωτόγνωρη κρίση και μάλιστα με το βλέμμα της κοινής γνώμης καρφωμένο πάνω της.

Μάλιστα ο γάμος τους πέρασε μεγάλη κρίση πέρσι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια περνούσε τα δικά της μηνύματα μέσω Instagram που έδειχναν την απογοήτευση της.

Που να φανταζόταν πόσο προφητική ήταν όταν έγραφε :

«Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα». Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου, Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις».

Προφητικές αναρτήσεις της Νίνου

Μάλιστα ο γάμος τους πέρασε μεγάλη κρίση πέρσι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια περνούσε τα δικά της μηνύματα μέσω Instagram που έδειχναν την απογοήτευση της.

Που να φανταζόταν πόσο προφητική ήταν όταν έγραφε :

«Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα». Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου, Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις».

Δείτε παρακάτω μερικές από τις «προφητικές» αναρτήσεις της που έγιναν πέρσι τον Μάιο, Ιούνιο και τον Ιούλιο

Η γνωριμία με τον Φιλιππίδη που της άλλαξε τη ζωή

Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξη της στο «People» για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Ο Πέτρος εμφανίστηκε, νεαρός ηθοποιός τότε, όταν δουλεύαμε μαζί στο θέατρο Παρκ. Εγώ χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό και ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν, επιτέλους, να νοικιάσω το δικό μου σπίτι, να φύγω από το πατρικό μου. Είκοσι χρόνια πριν. Με προσέγγισε εκείνος, εγώ στα ντροπαλά μου για ακόμη μία φορά. Ήταν πολύ αυθόρμητος, ό,τι είχε στο κεφάλι του το έλεγε. Και με ασυγκράτητο χιούμορ. Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ. Όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο είχα στοχοπροσήλωση με τη δουλειά.

Ήμουν διστακτική, γνωρίζοντας ότι, αν έμπαινε κάτι δυνατό στη ζωή μου, θα έχανα τον στόχο μου. Ο Πέτρος, όμως, είναι οδοστρωτήρας.Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου, λόγω του αυθορμητισμού, του ταλέντου και της εξυπνάδας του. Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε ο γάμος. Οι γονείς μου, όταν ήρθε να με πάρει πρώτη φορά από το σπίτι, το μόνο που ρώτησαν ήταν αν είμαι καλά κι ερωτευμένη».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024