Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ξανθόπουλος: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του ηθοποιού

Νίκος Ξανθόπουλος: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του ηθοποιού

Οι δράστες, σύμφωνα με το MEGA, είχαν βάλει στο στόχαστρο το κτήμα του γνωστού ηθοποιού και έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Διαρρήκτες δημιούργησαν προβλήματα στον ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που μπήκαν στο σπίτι του.

Οι δράστες, σύμφωνα με το MEGA, είχαν βάλει στο στόχαστρο το κτήμα του γνωστού ηθοποιού και έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ.

Οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν από αυτούς, με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να φύγουν έπειτα από συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.

«Ήρθαν μέσα στο κτήμα, έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί. Μας είπαν να μην βγούμε έξω, ό,τι και αν ακούσουμε. Είχαμε δώσει κλειδιά στην αστυνομία», δήλωσε η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου.

Μάλιστα, στις 17 Απριλίου οι δράστες μπήκαν στο τμήμα και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν.

Τότε ο ένας συνεργός του πλησίασε και στην προσπάθειά του να τον απελευθερώσει, δάγκωσε τον αστυνομικό και χτύπησε έναν άλλον με σιδερένιο αντικείμενο.

Πλέον, όλα τα μέλη της συμμορίας που ξεκινούσε από τον Ασπρόπυργο για να κλέψει μετασχηματιστές, χαλκό και ό,τι άλλο μπορούσαν να βρουν από Μαρκόπουλο και Παιανία και τα πωλούσαν σε εταιρείες σκραπ, έχουν πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το ρεπορτάζ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024