Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάνος Επιτροπάκης: Τι είπε ο μουσικός του Νίκου Βέρτη για τον εφιάλτη που έζησαν στο Τελ Αβίβ

Μάνος Επιτροπάκης: Τι είπε ο μουσικός του Νίκου Βέρτη για τον εφιάλτη που έζησαν στο Τελ Αβίβ

Η περιγραφή του με τις βόμβες να πέφτουν έξω από το ξενοδοχείο συγκλονίζει.

Σοκάρουν όσα λέει ο Μάνος Επιτροπάκης, μουσικός του Νίκου Βέρτη, που βρέθηκε με την ομάδα του τραγουδιστή στο Τελ Αβίβ για συναυλία. Το ελληνικό γκρουπ ήρθε αντιμέτωπο με την έκρυθμη κατάσταση στην περιοχή, ακούγοντας τις ρουκέτες να πέφτουν πολύ κοντά τους.

«Ευτυχώς δεν ήταν τόσο οδυνηρό όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Βρήκαμε εύκολα προφύλαξη στα καταφύγια και μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε, πέρασε ο χρόνος. Μας καθησύχασαν οι υπεύθυνοι. Πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο στο Ισραήλ και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Παίζω τσέλο, συνεργάζομαι με τον Νίκο Βέρτη εδώ και δέκα χρόνια», είπε ο κ. Επιτροπάκης.

«Ήμασταν στο αεροδρόμιο, μόλις είχαμε κατέβει, πήραμε τις βαλίτσες μας, κάναμε το τεστ και ξαφνικά ακούω σειρήνες. Δεν κατάλαβα τι γινόταν στην αρχή και είδα κόσμο να τρέχει πανικόβλητος σε μια κατεύθυνση, και αρχίσαμε να τρέχουμε και εμείς. Μας οδήγησαν στις υπόγειες εγκαταστάσεις, στα καταφύγια που έχουν για αυτό το σκοπό», περιέγραψε ο ίδιος.

«Όταν τελείωσε η κατάσταση στο αεροδρόμιο, πήγαμε στο ξενοδοχείο. Κατά τις 3 το πρωί, μόλις είχαμε πέσει για ύπνο, ακούσαμε βόμβες έξω από τα παράθυρά μας και αμέσως τον συναγερμό. Μας είχαν ενημερώσει ότι αν ακούσουμε συναγερμό έπρεπε να πάμε σε κάποιες σκάλες στο ξενοδοχείο για να μας οδηγήσουν στο καταφύγιο. Στο ξενοδοχείο έχουν ένα μικρό σαν κελί, ένα μικρό δωμάτιο. Φαντάζομαι πως είναι παλιές αυτές οι εγκαταστάσεις. Στο Ισραήλ έχουν φτιαχτεί τα πάντα έτσι», συνέχισε ο ίδιος αναφορικά με την τρομακτική περιπέτεια.

«Τελικά αναβλήθηκαν οι συναυλίες και βρέθηκε μια πτήση και πετάξαμε στην Αθήνα. Όλα έγιναν κανονικά. Και ο Νίκος Βέρτης είναι καλά, και όλοι οι μουσικοί το ίδιο», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε εδώ:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024