
Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την Μαλέσκου – «Μας κράζουν στο Love it;»
Μια νέα τηλεοπτική κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου.
Μια νέα τηλεοπτική κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου.
Τόσο η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Ευτυχείτε», όσο και οι συνεργάτες της είναι ενοχλημένοι με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It!
Με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού που έδειξαν από τη συνέντευξη που είχε δώσει ο πρώην παίκτης του Survivor στο Love it, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίσταζε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής του Open ότι:
«Μας κράζουν στο Love it;»!
Και ανέφερε ότι ο κόσμος της στέλνει μηνύματα ενημερώνοντάς την πως στο love it ακούγονται «καρφιά» για την δική της εκπομπή!
Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε φανερά ενοχλημένη:
«Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα».
Και τότε οι συνεργάτες της επιβεβαίωσαν ότι τους έχουν σταλεί και σε εκείνους μηνύματα από τηλεθεατές ότι τους κράζουν και περιμένουν να πουν ξεκάθαρα σε ποιον τα χώνουν και τον λόγο!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου:
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs




