Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούχελ για Ομπαμεγιάνγκ: «Ακόμα δεν ξέρω πως έχει δίπλωμα οδήγησης»

Τούχελ για Ομπαμεγιάνγκ: «Ακόμα δεν ξέρω πως έχει δίπλωμα οδήγησης»

Αποκαλύπτικός… ήταν ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, για την συνύπαρξη του με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Ντόρτμουντ.

Ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε πως ο Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ… έλιωνε το γκάζι στο αυτοκίνητο του, την περίοδο όπου οι δύο τους συνυπήρχαν στην Ντόρτμουντ.

Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως το αμάξι του επιθετικού της Άρσεναλ, ακουγόταν χιλιόμετρα μακριά πριν φτάσει στο προπονητικό κέντρο, ενώ τόνισε πως του φαίνεται περίεργο ότι δεν του έχουν κατασχέσει ακόμα το δίπλωμα

«Όταν ήμουν στην Ντόρτμουντ ήταν τεράστια χαρά μου να τον έχω στο ρόστερ. Ο Όμπα ήταν ένας φανταστικός στράικερ και εκτελεστής. Επιπλέον, ήταν εξαιρετικά εργατικός έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι δεν έχασε oύτε μια προπόνηση σε δύο χρόνια.

Ίσως ερχόταν 5 λεπτά αργοπορημένος στην προπόνηση. Τότε απολογούταν και συνέχιζε με το χαμόγελο στο πρόσωπο. Ήταν λίγο τρελός αλλά ωραίος τρελός. Ακόμα κρατάμε επαφή και ποτέ δε θα σταματήσει αυτό» είπε αρχικά ο Τούχελ για τον Ομπαμεγιάνγκ και συνέχισε:

«Όταν τον θέλαμε να βρίσκεται στην ώρα του, τού λέγαμε ότι η συνάντηση είναι ένα τέταρτο πριν από το προγραμματισμένο. Έτσι, υπήρχαν καλές πιθανότητες να βρίσκεται εκεί μαζί με τους άλλους. Μπορούσες να ακούσεις το αυτοκίνητο του από πολύ μακριά.

Είχαμε την δυνατότητα να προετοιμάσουμε τα πάντα, να ξεκινήσουμε το βίντεο, επειδή ξέραμε ότι θα ερχόταν σύντομα. Ακόμα δε γνωρίζω πως κατάφερε να διατηρήσει το δίπλωμα οδήγησής του, διότι αν κρίνω από τον ήχο του αμαξιού, δε ξέρω κατά πόσο τηρούσε το όριο ταχύτητας

Έτσι είναι ο Ομπαμεγιάνκ. Είναι δύσκολο να του θυμώσεις γιατί πάντα έρχεται με ένα χαμόγελο. Έχει μεγάλη καρδιά και πάντα ζητάει συγγνώμη σε όλους. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ήταν ένας κορυφαίος επαγγελματίας που δεν έχανε προπόνηση»

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024