Μετά την αποχώρησή του από το MasterChef o Παναγιώτης Τζαμαλής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» όπου μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό μαγειρικής κάνοντας μάλιστα αρκετές αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων ο μάγειρας αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του Παύλο Χάπιλλο, υποστηρίζοντας πως ο πατέρας του είναι πολύ γνωστός σεφ και πως, παρόλο που δεν έχει πτυχίο μαγειρικής, είναι ο πιο επαγγελματίας από όλους τους διαγωνιζόμενους.

«Δεν ειρωνεύτηκα τον Παύλο. Ήμουν ο μόνος που το έλεγα ότι είναι επαγγελματίας και μας δουλεύει. Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα ότι ο πατέρας του Παύλου είναι σεφ παλιάς κοπής, έχει όνομα και τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την μαγειρική τον ξέρουν.

Όταν παίρνεις ένα παιδάκι σαν τον Παύλο 8 ετών μαζί σου και τον κουβαλάς παντού μαζί για να μαγειρέψετε, είναι λογικό αυτός ο άνθρωπος να είναι πιο επαγγελματίας από όλους εκεί μέσα. Απλά δεν είχε πτυχίο μαγειρικής… Ο Παύλος ξέρει πολλά πράγματα, επειδή βοηθούσε τον πατέρα του από μικρός.»
ανέφερε ο Τζαμαλής.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο