Για τον «ειδικό στις κωλοτούμπες» αλλά και για το ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια του MasterChef μίλησε ο Παναγιώτης Τζαμάλης που αποχώρησε πρόσφατα από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο πρώην παίκτης βρέθηκε ως καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» και δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Μισώ πάρα πολύ το ψέμα και την αδικία και σε αυτό το συμβούλιο υπήρχε αδικία. Οπότε, τυχαίνει συμπτωματικά να είναι η Λαζαρίδου στη θέση του άδικου. Εγώ ήμουν τελευταίος στην ψηφοφορία και δεν έβλεπε τι παίζει στα δεξιά μου γιατί ήταν λίγο μακριά η Μαρία από μένα.

Όταν βγήκα μπροστά να μιλήσω και είδα ότι όλοι την έχουν ψηφίσει εκεί έπαθα μια κρίση και λέω… τι γίνεται; Τι δουλειά έχει η Μαρία τώρα να κατέβει κάτω να μαγειρέψει; Η κοπέλα ήρθε πρώτη μέρα σε εμάς, τα πήγε καλά, έφερε τον πόντο».

«Με τη Μαρία ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Σε εκείνο το συμβούλιο είχαν αδικήσει τη Μαρία και την υποστήριξα. Κάποια άλλη στιγμή θα μπορούσε η Μαρία να έχει αδικήσει κάποιον άλλον, θα έπρεπε κι εγώ να υποστηρίξω αυτόν που θα αδικούσε η Μαρία. Δεν έχει να κάνει ότι… εμείς είμαστε φίλοι και θα σε καλύπτω για πάντα. Όταν έχεις δίκιο, σε καλύπτω. Όταν δεν έχεις δίκιο, δεν σε καλύπτω» συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν με ενοχλούσε η Μαρία, απλώς δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν άποψη και παρέες. Όταν βλέπω κωλοτούμπες, δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον άλλον επαγγελματικά. Τις κωλοτούμπες όλες τις ξέρει ο δήμαρχος (Κωστής Αλεξάκης), είναι ο πιο ειδικός, είναι η ειδικότητά του» ανάφερε ο Παναγιώτης Τζαμάλης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο