Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος στέλνει τον Μουζουράκη στο σκαμνί του δικαστηρίου;

Ποιος στέλνει τον Μουζουράκη στο σκαμνί του δικαστηρίου;

Με αφορμή όσα είχε πει προ πενταετίας για την ελληνική σημαία μέσα από ένα ντροπιαστικό βίντεο, ο μουσικός οδηγείται στην δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης είναι εκείνος που στέλνει τον κριτή του «The Voice» στα δικαστήρια για εξύβριση της ελληνικής σημαίας και της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκδικάζεται στις 24 Μαΐου στο Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας.

Η μήνυση αφορά το βίντεο που είχε ανέβει στο διαδίκτυο το 2009, ανήμερα της εθνικής επετείου, από το ειδησεογραφικό σάιτ Protagon.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών και 50 δευτερολέπτων, ο Πάνος Μουζουράκης και ο κωμικός Στέλιος Κάτσαρης κάνουν ένα σατιρικό βίντεο βασισμένο σε ένα σταντ απ που αφορούσε τις σημαίες γενικά και κάνουν κάποιες αναφορές που θεωρήθηκαν ιδιαίτερα προσβλητικές.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο λέει το εξής: «Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς που λένε “ο προπάππους μου πέθανε για τη σημαία”. Εγώ την αγόρασα από τα Lidl με 4,99 ευρώ…»

Οι αντιδράσεις

Τότε, μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, είχε ξεσπάσει σάλος, ενώ οι αντιδράσεις ήταν έντονες! Ανάμεσα σε όσους εξοργίστηκαν ήταν και ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, ο οποίος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδοποιού για εξύβριση του εθνικού μας συμβόλου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024