Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρομόλογα: Ο οδηγός για καθαρή συνείδηση και βρόμικο κρεβάτι

Βρομόλογα: Ο οδηγός για καθαρή συνείδηση και βρόμικο κρεβάτι

Τα βρομόλογα στο σεξ είναι αρκετά δημοφιλή (μην το αρνείστε), αλλά θέλει και η βρωμιά τον τρόπο της.

Τα βρομόλογα στο σεξ είναι αρκετά δημοφιλή (μην το αρνείστε), αλλά θέλει και η βρωμιά τον τρόπο της.

Εάν δεν είμαστε σίγουροι για τους εαυτούς μας και δεν ξέρουμε τι να πούμε για να «ανεβάσουμε» την ερωτική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα, υπάρχει περίπτωση αντί να κλάψουμε από ηδονή να κλάψουμε από τα γέλια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αγχωτική και ενοχλητική κατάσταση, δηλαδή όχι κάτι που θέλατε να αντιμετωπίσετε όταν είστε στο κρεβάτι.

Αλλά δεν χρειάζεται να αντιγράψουμε όλα όσα λένε στο PornHub για να «ενεργοποιήσουμε» τον ερωτικό μας σύντροφο. Αντίθετα, η φυσικότητα στο μπινελίκι είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Και επειδή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…ας δούμε μερικά tips που θα μας κάνουν «καθαρούς» στους τρόπους και «βρώμικους» στο κρεβάτι.

Μίλα μου βρώμικα, αλλά να συνεννοηθούμε

Δεν αρέσουν σε όλους γενικά τα βρομόλογα, αλλά ειδικά….. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι η «ερωτική συνομιλία» είναι αυτό που θέλει ο σύντροφός σας, απλώς ρωτήστε τον. Φοβόμαστε συχνά να μιλάμε για σεξ: δεν ξέρουμε τι να πούμε, δεν θέλουμε να φανούμε ανόητοι και φοβόμαστε μήπως η φάση γίνει cringy.

Ωστόσο, η συνομιλία είναι ζωτικής σημασίας, όπως αποδεικνύεται ακόμη και από τη σκηνή της δεύτερης σεζόν της σειράς Netflix «Sex Education», στην οποία μια από τις ηρωίδες εξηγεί ειλικρινά στον εραστή της γιατί η βρώμικη συζήτηση είναι τόσο σημαντική γι ‘αυτήν.

Επομένως, μιλήστε ο ένας στον άλλο: προσδιορίστε ποιο επίπεδο βρόμικης συνομιλίας είναι αποδεκτό και από τους δύο.

Εύκολο είναι!;

Η βρόμικη συζήτηση δεν πρέπει να είναι δύσκολη και περίπλοκη. Δεν πρόκειται για έκφραση αισθησιακών ζητημάτων με πορνογραφικές ταινίες ή κλισέ φράσεις όπως «ποιος είναι ο μπαμπάκας σου». Δεν είναι αυτός ο τρόπος (εκτός αν φυσικά αρέσει σε κάποιον).

Μην ανησυχείτε, μην το παρακάνετε, μην σκέφτεστε πάρα πολύ για το τι να πείτε. Δεν χρειάζεται να παίζεται τους πορνοστάρ, αντίθετα,  πρέπει να είστε ο (βρόμικος) εαυτός σας. Διαφορετικά, ο σύντροφός σας θα αισθανθεί την υπερβολική προσπάθεια. Εάν θέλετε να εξασκηθείτε ένας καλός τρόπος είναι ένα μήνυμα στο κινητό ή μια μικρή πρόβα με τον εαυτό σας κατά τον αυνανισμό. Αφήστε τις συστολές στο σαλόνι και περάστε στην κρεβατοκάμαρα (ή όπου) με νέο αέρα…

Και πως ξεκινάμε;

Ξεκινήστε με κάτι που φαίνεται φυσικό και ειλικρινές σε εσάς. Μπορούν ακόμη και να είναι μεμονωμένες, σύντομες προτάσεις, το πιο σημαντικό είναι να σχετίζονται με τον σύντροφό σας μην θυμηθείτε τον λογαριασμό της ΔΕΗ, εσάς ή την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Εάν βωμολοχίες, σκληρές εντολές ή διαστροφές δεν σας ενεργοποιούν, αποφύγετε τις. Το κόλπο είναι για αισθήσεις και συναισθήματα, όχι για να αποδείξεις ποιος από εσάς είναι ο πιο άτακτος.

Μικρά βήματα για μεγάλα λόγια

Ο ευκολότερος τρόπος να μιλάτε βρόμικα είναι να μιλάτε για αυτό που νιώθετε. Επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας στο παρόν, εκφράστε με λόγια πώς λειτουργεί ο σύντροφος σας πάνω σας. Όχι μόνο ο εραστής σας θα αισθανθεί υπέροχα, αλλά θα σηματοδοτήσετε και τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Παραδείγματα; «Μου αρέσει πώς με αγγίζεις με αυτόν τον τρόπο», «Ερεθίζομαι όταν λες το όνομά μου», «Λατρεύω το άγγιγμα του δέρματος σου στο δικό μου» ή «Με τρελαίνεις όταν το κάνεις αυτό».

Μια άλλη βεβαιότητα μιλάει για το τι πρόκειται να κάνετε. Μερικές φορές αρκεί να ψιθυρίζεις στα αυτιά σου, όπως «Σήμερα θα φιλήσω κάθε μέρος του σώματός σου», «Θα σε κάνω να ξεχάσεις το όνομά σου» ή «Σκέφτηκα τι θα κάνω μαζί σου όλη μέρα» . Το πιο σημαντικό είναι να εστιάσετε στις επιθυμίες σας και να τροφοδοτήσετε την ένταση.

Κάντε το όπου κι αν βρίσκεστε

Ποιος λέει ότι η βρόμικη συζήτηση μπορεί να είναι μόνο στο κρεβάτι και κατά τη συνουσία; Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το κάνετε σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση. Μερικές φορές ένα καυτό SMS, ή ψιθυρίζοντας ένα αισθησιακό κατιτί στο αυτί κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι αρκετό για να ενισχύσει την ατμόσφαιρα στη σχέση. Η βρόμικη συνομιλία έξω από την κρεβατοκάμαρα θα σας διευκολύνει επίσης να μιλήσετε για σεξ στο κρεβάτι, είναι υπέροχο ερωτικό παιχνίδι και ένας τρόπος να ανοίξετε τον εαυτό σας σε σεξουαλικές συζητήσεις.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024