Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Genesis G70 Shooting Brake: Το νέο μέλος της ευρωπαϊκής γκάμας των Κορεατών

Genesis G70 Shooting Brake: Το νέο μέλος της ευρωπαϊκής γκάμας των Κορεατών

Η πολυτελής φίρμα της Hyundai συστήνεται στην Ευρώπη όπου θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία από το καλοκαίρι με μια ευρεία γκάμα η οποία μόλις απέκτησε ένα ακόμα μέλος.

H Genesis προσβλέπει σε ένα νέο ξεκίνημα στη γηραιά ήπειρο αποκαλύπτοντας ένα ακόμα νέο μοντέλο που ανήκει στο εκκεντρικό είδος των shooting brake και το οποίο από το φθινόπωρο θα διεκδικήσει την προσοχή του ευρωπαϊκού κοινού που αρέσκεται στα premium.

Όπως προδίδει η ονομασία του το G70 Shooting Brake βασίζεται στο ομώνυμο τετράθυρο μοντέλο, υιοθετώντας βέβαια μια πρακτικότερη όσο και εκκεντρικότερη σχεδίαση η οποία μεταφράζεται στην χαρακτηριστική σχεδίαση της θύρας αποσκευών που του προσδίδει ένα κομψό και δυναμικό χαρακτήρα. Εκτός από την αισθητική, το Shooting Brake θα προσφέρει δεδομένα και περισσότερη πρακτικότητα σε σχέση με το τετράθυρο μοντέλο χάρη στον αυξημένο χώρο αποσκευών.

Στο εσωτερικό αναμένεται ανάλογη όσο και πολυτελής διαμόρφωση με κυρίαρχα τα ακριβά υλικά και την παρουσία ενός infotainment με οθόνη 10,25 ιντσών, συστήματος επαγωγικής φόρτισης καθώς διάφορες ευκολίες σε επίπεδο συστημάτων υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας.

Προς το παρόν η γκάμα κινητήρων δεν έχει επιβεβαιωθεί αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα περιλαμβάνει δίλιτρο turbo βενζίνης με απόδοση 255 ίππων καθώς και 2,2 λίτρων diesel μοτέρ 201 ίππων ενώ στην κορυφή θα πάρει θέση ένας V6 κινητήρας βενζίνης 3,3 λίτρων ισχύος 373 ίππων.

Μέχρι στιγμής η Genesis, εκτός από την σειρά G70 η οποία θα περιλαμβάνει ένα τετράθυρο μοντέλο καθώς και ένα SUV, έχει επίσης ανακοινώσει για την Ευρώπη την σειρά G80, ένα SUV και ένα τετράθυρο μοντέλο, τα οποία και από το προσεχές καλοκαίρι θα αναλάβουν το βάρος των συστάσεων της κορεατικής φίρμας στη γηραιά ήπειρο.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024