Aρχιμαφιόζος αποκαλύπτει σχέσεις πολιτικών και μαφίας στην στην Τουρκία
Συγκεκριμένα ο Πεκιέρ στα βίντεο του μιλά για φορτία κοκαΐνης που ήταν να έρθουν στην Τουρκία, ενώ αποκαλύπτει εκβιασμό επιχειρηματιών από την τουρκική κυβέρνηση.
Τον γύρω του κόσμου κάνει το βίντεο όπου ένας επιχειρηματίας, τον οποίο η τουρκική αντιπολίτευση αποκαλεί μαφιόζο, φτιάχνει βίντεο στα οποία αποκαλύπτει σχέσεις πολιτικών, μαφίας και κρατικής ασφάλειας.
Τα βίντεο του Σεντάτ Πεκιέρ έχουν ξεπεράσει σε views ακόμη και τις σειρές του Netflix.
Συγκεκριμένα ο Πεκιέρ στα βίντεο του μιλά για φορτία κοκαΐνης που ήταν να έρθουν στην Τουρκία, ενώ αποκαλύπτει εκβιασμό επιχειρηματιών από την τουρκική κυβέρνηση.
Αναφέρει, χαρακτηριστικά, μια ιστορία με μια κοπέλα που είχε πάει στην αστυνομία να καταγγείλει το βιασμό της από βουλευτή της κυβέρνησης, στη συνέχεια ένα ελικόπτερο την πήρε και αργότερα βρέθηκε νεκρή.
Το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας είχε ανακοινώσει ότι ο Πεκιέρ είχε εμπλακεί με διάφορες παράνομες ενέργειες, ενώ αργότερα είπε ότι αποσύρθηκε και γι’ αυτό σταμάτησαν οι έρευνες εναντίον του.
Η αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι «έσπασε ο υπόνομος κράτους, πολιτικής και ασφάλειας».
Ο Πεκιέρ στο παρελθόν είχε υποστηρίξει τον Ερντογάν και είχε φωτογραφηθεί μαζί του.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας