Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρυλικό μπρέικ του Ολυμπιακού στον Λαιμό και 1-0 στους τελικούς (11-6)

Θρυλικό μπρέικ του Ολυμπιακού στον Λαιμό και 1-0 στους τελικούς (11-6)

Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα της Βουλιαγμένης επικρατώντας με σκορ 11-6 και έτσι έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Βουλιαγμένη, εκτός έδρας, επικρατώντας με σκορ 11-6 και κάνοντας το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο β΄ ημίχρονο και με ένα σερί 5-0, από τα τέλη του τρίτου οκταλέπτου ως το φινάλε, εξασφάλισαν τη νίκη.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται πλέον άλλες δύο νίκες, καθώς θυμίζουμε πως απαιτούνται τρεις νίκες για την ανάδειξη του πρωταθλητή και το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη (13/5, 18:00) στην έδρα της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

Η Βουλιαγμένη «ακύρωσε» στο ξεκίνημα την πιεστική άμυνα των «ερυθρολεύκων», πετυχαίνοντας δύο γκολ από την περιφέρεια, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις στον παίκτη παραπάνω και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 5-5.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν πολύ την άμυνά τους και δυσκόλεψαν πολύ τους παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν, αλλά στην αντίπερα όχθη δεν μπόρεσαν βρουν τις απαραίτητες λύσεις και να παραμείνουν κοντά στο σκορ.

Στο τελευταίο δίλεπτο της τρίτης περιόδου, όμως, ο Ολυμπιακός βρήκε τρία γκολ από την περιφέρεια και πήρε προβάδισμα 8-6 (προσωρινά ο ΝΟΒ είχε ισοφαρίσει με τυχερό γκολ του Λόζινα), για να «καθαρίσουν» το ματς οι πρωταθλητές με τρία διαδοχικά γκολ του Γενηδουνιά στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 1-3, 0-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 1, Λόζινα 2, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024