Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Ζενίτ θέλει τον Παπαπέτρου»

«Η Ζενίτ θέλει τον Παπαπέτρου»

Η ρώσικη ομάδα των Μάνου Παπαδόπουλου και Τσάβι Πασκουάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Στο στόχαστρο της Ζενίτ βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Το συμβόλαιο του 27χρονου φόργουορντ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και οι Ρώσοι καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης βρίσκονται δύο πρώην «πράσινοι», με τον Τσάβι Πασκουάλ να γνωρίζει πολύ καλά τον Παπαπέτρου από την κοινή τους θητεία στο Τριφύλλι. Στον ρωσικό σύλλογο βρίσκεται επίσης και ο πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή και παίρνει τις τελικές αποφάσεις για το ρόστερ.

Ο διεθνής άσος το καλοκαίρι γίνεται free agent και η Ζενίτ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 27χρονο φόργουορντ. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, αλλά η ρώσικη ομάδα έχει μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια και θα προσπαθήσει να κλέψει τον Παπαπέτρου από τους Πράσινους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο διεθνής άσος σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Δευτέρας στην κρατική τηλεόραση τόνισε ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. «Θα αποφασίσω το καλοκαίρι. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι υποχρέωση και στόχος μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα, αλλά και για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος. Θα δούμε τι μπορεί να δουλέψει και να δούμε την επόμενη ημέρα. Τώρα δεν θέλω να έχω πολλά στο μυαλό μου, θέλω να τελειώσουμε με το νταμπλ», ανέφερε ερωτηθείς για το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024