Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Χαμός στο Twitter με τις φήμες για αποχώρηση του Τζέιμς - «Σήμερα τελειώνει το παιχνίδι»

Survivor: Χαμός στο Twitter με τις φήμες για αποχώρηση του Τζέιμς – «Σήμερα τελειώνει το παιχνίδι»

Χαμός έχει γίνει τι τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με την οικογένεια του Τζέιμς να «πυροδοτεί» φήμες περί αποχώρησης του μεγάλου φαβορί του φετινού Survivor

Χαμός έχει γίνει τι τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με την οικογένεια του Τζέιμς να «πυροδοτεί» φήμες περί αποχώρησης του μεγάλου φαβορί του φετινού Survivor.

Μπορεί να μας χωρίζουν μερικές ώρες από το σημερινό επεισόδιο δεύτερης ασυλίας του Survivor, αλλά το hastag #survivorgr είναι αυτή τη στιγμή πιο ενεργό από ποτέ.

Η αφορμή δεν είναι άλλη από το τρέιλερ του επεισοδίου και οι ανακοινώσεις της οικογένειας του Τζέιμς Καφετζή στα social media που ενισχύουν τη φήμη πως ο αγαπημένος παίκτης αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, αντιδρώντας στην απόφαση για παράταση του παιχνιδιού έως τον Ιούλιο.

Τα πάνω – κάτω στον Άγιο Δομίνικο

Στο Twitter αυτή τη στιγμή γίνεται πάρτι από σχόλια από fans του Καφετζή και του Μπάρτζη που δεν θέλουν να πιστέψουν πως ο δικός τους νικητής αποχώρησε οικειοθελώς.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση επιβεβαίωσε ο αδερφός του Τζέιμς, Mike μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Mike, με την Έφη Καφετζή να γράφει: «Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας».

«Προσθέτω ακόμα μία ανατροπή»

Στο trailer πάντως από το συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός λέει χαρακτηριστικά πως η απόφαση του Τζέιμς θα φέρει μεγάλες όχι μόνο στην Μπλε ομάδα αλλά και στο παιχνίδι ολόκληρο.

«Γιώργο μου, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και εγώ προσθέτω ακόμα μία» λέει χαμογελαστός ο Τζέιμς.

Χαμός στο Twitter

Στο Twitter πάντως γίνεται χαμός με τους χρήστες να αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπημένο τους παίκτη.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024