Τρίτη 25 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σίγαση: Πώς θα απαλλαγείτε από κλήσεις με άγνωστο αριθμό

Σίγαση: Πώς θα απαλλαγείτε από κλήσεις με άγνωστο αριθμό

Σε όλους έχει συμβεί να έχουν κλήσεις από άτομα με άγνωστο αριθμό, κάτι που ενοχλεί τους περισσότερους. Υπάρχει όμως τρόπος, για να επιβληθεί σίγαση, σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε τέτοιου είδους κλήσεις. Δείτε πώς θα απαλλαγείτε

Σε όλους έχει συμβεί να έχουν κλήσεις από άτομα με άγνωστο αριθμό, κάτι που ενοχλεί τους περισσότερους.

Υπάρχει όμως τρόπος, για να επιβληθεί σίγαση, σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε τέτοιου είδους κλήσεις.

Η σίγαση αποτελεί μία νέα λειτουργία που έφερε το iOS 14 στα iPhone.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα σίγασης ιστοσελίδων στο Google Chrome. Ακόμη, η Apple έχει εξηγήσει τη σημασία της πορτοκαλί κουκίδας στα iPhone.

Συγκεκριμένα, η λήψη συνεχώς ανεπιθύμητων μηνυμάτων και κλήσεων αποτελεί μεγάλη ενόχληση για αρκετούς χρήστες. Γι’ αυτί το λόγο, η Apple, από το iOS 13, συμπεριέλαβε τη λειτουργία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν αυτόματα τις κλήσεις από αγνώστους ή ανεπιθύμητους αριθμούς.

Για αυτόματη σίγαση

Η λειτουργία δεν είναι προεπιλεγμένη, οπότε για την ενεργοποίησή της θα χρειαστεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα, ακολουθώντας τέσσερα απλά βήματα:

#1 Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις

#2 Επιλέξτε Τηλέφωνο

#3 Επιλέξτε σίγαση αγνώστων καλούντων

#4 Ενεργοποιήστε την Ρύθμιση

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, οι κλήσεις από αγνώστους αριθμούς θα τίθενται σε σίγαση, θα αποστέλλονται στον τηλεφωνητή και θα εμφανίζονται στην λίστα «Πρόσφατα».

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις εισερχομένων κλήσεων, μόνο από άτομα που βρίσκονται στη λίστα επαφών σας, άτομα που βρίσκονται στη λίστα των πρόσφατων εξερχομένων κλήσεων και άτομα που έχουν εμφανιστεί στις προτάσεις Siri.

Προσοχή: Εάν ξεχάσετε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη ρύθμιση, μπορεί να χάσετε κάποια σημαντική κλήση, γι’ αυτό πριν την ενεργοποίηση βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει όλους τους χρήσιμους αριθμούς στη λίστα επαφών σας.

Οι αλλαγές στα μηνύματα

Μία από τις νέες επιλογές είναι το «καρφίτσωμα» μιας συνομιλίας. Αν δέχεστε πολλά μηνύματα καθημερινά, αυτή η επιλογή θα σας σώσει από το ψάξιμο.

Με το iOS 14, μπορείτε να επιλέξετε ποιες συνομιλίες θα μένουν στην κορυφή της σελίδας. Αυτό μπορεί να γίνει πηγαίνοντας απλά στα μηνύματα και σύροντας προς τα δεξιά, προκειμένου να πατήσετε την επιλογή με την «καρφίτσα». Μπορείτε να καρφιτσώσετε έως και εννέα συνομιλίες στην κορυφή.

Το iOS 14 δίνει τη δυνατότητα πλέον να κάνετε «mention», σε μια ομαδική συζήτηση στα μηνύματα, τον χρήστη στον οποίο θέλετε να απευθυνθείτε.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε, είτε πατώντας το κλασσικό «@» και το όνομα, είτε γράφοντας το όνομα του χρήστη και πατώντας επάνω, οπότε θα το δείτε να εμφανίζεται.

Sports in

Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ζακ ΛεΝτέι

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την επιστροφή του Ζακ ΛεΝτέι για δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024