Άγιο Όρος: Επιτρέπεται από σήμερα η είσοδος επισκεπτών
Επιτρέπεται από σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου υπό προϋποθέσεις, η είσοδος επισκεπτών στο Άγιο Όρος
Επιτρέπεται από σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου και μέχρι νεωτέρας, υπό προϋποθέσεις, η είσοδος επισκεπτών στο Άγιο Όρος, με απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του Αγίου Όρους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Rapid test στα λιμάνια εισόδου
Να σημειωθεί ότι εξακολουθεί να επιβάλλεται η διενέργεια προληπτικών ελέγχων με rapid test στα λιμάνια εισόδου του Αγίου Όρους σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εισέλθει στον Ιερό Τόπο.
Όπως τονίζεται στη σχετική απόφαση, μεταξύ άλλων, επιτρέπεται η έκδοση μόνο ειδικών διαμονητηρίων με ανώτατο όριο ατόμων ημερησίως, ενώ απαγορεύεται η μετακίνηση των προσκυνητών σε άλλο, πλην του προσκαλούντος, Ιερού Καθιδρύματος.
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν
- Πετράλωνα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 5 συλληφθέντες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας
- «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει τον Οσμάν από τον Παναθηναϊκό»
- Σε εξέλιξη το πρόγραμμα απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Παπάγου–Χολαργού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442