Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την εικονική κερκίδα της φιέστας για το 46ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να έχουν αγοράσει ήδη πάνω από 20.000 «μαγικά χαρτάκια» και να τα έχουν εξαντλήσει στις θύρες 6,7,10, 30, VIP, VVIP.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του Πορτογάλου, που έφτασαν με άνεση στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος, αλλά και στους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου, αφού τα έσοδα θα δοθούν στον Ερασιτέχνη.
Οι φίλαθλοι του πειραϊκού συλλόγου παρότι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τη φιέστα λόγω του covid και των περιορισμών που ισχύουν στα ελληνικά γήπεδα, έχουν αγοράσει ήδη πάνω από 20.000 εισιτήρια και αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά την αγάπη τους.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ανταποκριθεί με εντυπωσιακό τρόπο στο κάλεσμα που απεύθυναν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης και στέκεται έμπρακτα δίπλα σε όλες τις ομάδες του συλλόγου.
Υπενθυμίζουμε ότι η φιέστα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (12/5) μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Οι περσινές καινοτομίες δεν είχαν συνέχεια από την ΚΕΔ του Λανουά και κατάντησαν ρουτίνα της φετινής σεζόν. Επίσης, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το επίπεδο και να βγάλουν νέους διαιτητές
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.