
«Πλήγμα» στην Ατλέτικο, χάνει τον Λεμάρ για το υπόλοιπο της σεζόν
Χωρίς τον Τομά Λεμάρ θα χρειαστεί να αγωνιστεί για τα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Τομά Λεμάρ αποχώρησε τραυματίας από το σαββατιάτικο (8/5) ντέρμπι της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, επιβεβαίωσαν ότι αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στον αριστερό μηρό.
Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος φέτος εμφανίστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και υπήρξε από τους πρωταγωνιστές της πορείας των πρωτοπόρων της La Liga, θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία, αλλά πρακτικά είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί άλλο μέσα στη σεζόν.
Θα χάσει σίγουρα τα επερχόμενα ματς με Σοσιεδάδ (12/5) και Οσασούνα (16/5) και διατηρεί μόνο κάποιες ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στο Βαγιαδολίδ (23/5).
- Ο φάκελος της FIFA για την Αργεντινή: Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει για όσα έγιναν στον τελικό
- Ο Χεζόνια και το NBA: Τα οικονομικά δεδομένα και τα σενάρια για τη Euroleague
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Αργολίδα και Κορινθία
- Ανέγερση του νέου Ειδικού Σχολικού Συγκροτήματος του Δήμου Ρεθύμνης
- Βρετανία: Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο των Εργατικών του Άντι Μπέρναμ – Ποιοι είναι μέσα και ποιοι είναι έξω;
- Λίγες μέρες πριν ο Αλέξης Σταμάτης φύγει από την ζωή, έδωσε τον «ακριβέστερο ορισμό της ψυχής»



