Η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες και 128 γκολ! (pic)
Απίστευτες οι επιδόσεις της γυναικείας ομάδα της Μπαρτσελόνα με τις «μπλαουγκράνα» να φτάνουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος οχτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε!
Μπορεί το πρωτάθλημα των ανδρών της La Liga να… κόβει την ανάσα, καθώς οι τρεις «μεγάλοι» έχουν αυτή τη στιγμή μία διαφορά δύο βαθμών, ωστόσο αυτό των γυναικών τελείωσε και τυπικά οχτώ αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της…
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να το κατακτήσει το γυναικείο πρωτάθλημα της La Liga οχτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της, με τις «μπλαουγκράνα» να γράφουν ιστορία και να φτάνουν σε μερικές φοβερές επιδόσεις.
Οι γυναίκες της Μπαρτσελόνα έφτασαν στην κατάκτηση μόνο με νίκες καθώς αυτή τη στιγμή έχουν 26 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι επιθετικές τους επιδόσεις… ζαλίζουν, έχοντας σκοράρει 128 γκολ! Και αμυντικά εντυπωσιάζουν, έχοντας δεχτεί μόλις πέντε γκολ!
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου