Αφού για πολλούς μήνες η Πολιτεία, η Αστυνομία και η διοργανώτρια αρχή καμώνονταν πως… δεν έβλεπαν τις μεταφερόμενες ταξιαρχίες τραμπούκων του Ιωνικού, τελικά έστω και λίγο πριν το τέλος της σεζόν, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.
Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, γνωστοποίησε ότι αυστηροποιείται το πρωτόκολλο για όσους θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πλέον θα μπορούν να εισέρχονται μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ και όχι άλλα άτομα. Βέβαια, μένει να διαπιστώσουμε και στην πράξη εάν θα εφαρμοστεί αυτό.
Γιατί τυπικά ίσχυε και απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, αλλά στα παιχνίδια του Ιωνικού εμφανίζονταν μονίμως εκδρομείς από την Αθήνα…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague 2:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, μετά την ενημέρωση του Προέδρου για τις τρέχουσες εξελίξεις, αποφάσισε ομόφωνα να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι. Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου