Νάξος: Καπετάνιος «μαέστρος» δένει καράβι στο λιμάνι με 9 μποφόρ
Η επιδεξιότητα του Συριανού καπετάνιου να δέσει το καράβι με ριπές ανέμου 9 μποφόρ στο λιμάνι της Νάξου, θα μείνει στη μνήμη των επιβατών και όσων παρακολουθούσαν την προσπάθειά του.
Με την εμπειρία και τις κατάλληλες μανούβρες, ο καπετάνιος του ταχύπλοου «Poewr Jet» που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Σύρος – Μύκονος – Νάξος- Σαντορίνη προσέγγισε το μεσημέρι της Δευτέρας στο λιμάνι της Νάξου, την ώρα που έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι, και κατάφερε να «δέσει» χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο.
Το λιμάνι της Νάξου δεν διαθέτει τις καλύτερες προδιαγραφές και έχει προβλήματα όπως πολλά λιμάνια στην Ελλάδα. Ωστόσο η εμπειρία του Συριανού καπετάνιου και η καλή γνώση των συνθηκών του λιμανιού αλλά και των χαρακτηριστικών του πλοίου του επέτρεψε να φτάσει στον προορισμό του χωρίς κανένα πρόβλημα.
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Μέση Ανατολή: 25 δισ. δολάρια έχει κοστίσει ο πόλεμος στις εταιρείες – Η ενεργειακή κρίση συνεχίζεται
- Έχω παιδιά: Πώς να γίνεις cool;
- Ρόδος: Μαρτυρία σοκ για το τροχαίο δυστύχημα – «Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»
- Κεφαλονιά: Σε βαρύ κλίμα το 40ήμερο μνημόσυνο για τη 19χρονη Μυρτώ – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της
- Γαλλία: Δέκα νέα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν εμφανίστηκαν σε έρευνα
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Ryanair: Τα σχέδιά της για το σενάριο του «Αρμαγεδδώνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442