Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγρίνιο: Βρέθηκε οικογένεια για την 7χρονη - Έχει χάσει και τους δύο γονείς της

Αγρίνιο: Βρέθηκε οικογένεια για την 7χρονη – Έχει χάσει και τους δύο γονείς της

Το 7χρονο κορίτσι που έχασε και τους δύο γονείς της σε διάστημα 40 ημερών βρήκε οικογένεια να την στηρίξει. Το ενδιαφέρον κοινωνικών φορέων, του δήμου αλλά και των πολιτών εξασφάλισαν μία «ομαλή» μετάβαση για την 7χρονη.

Το 7χρονο κορίτσι από το Αγρίνιο έχασε τον 49χρονο πατέρα του στα μέσα Απριλίου, όταν αυτός κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της, ενώ 40 μέρες νωρίτερα είχε χάσει και την μητέρα της.

Το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αλλά και του δήμου της περιοχής εξασφάλισε ότι το κορίτσι δεν θα μείνει μόνο του στον κόσμο.

Όπως αναφέρει το karvasaras.gr, για την 7χρονη κινητοποιήθηκε άμεσα η Πρόνοια του δήμου Αγρινίου που με τη σχετική υπηρεσία ανηλίκων της απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να βρεθεί ένας ασφαλής χώρος στον οποίο θα φιλοξενείται από εδώ και πέρα το κορίτσι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» απάντησε θετικά ώστε να συμβάλει για τη φιλοξενία της.

Όμως για το κορίτσι προέκυψε ενδιαφέρον και από στενό συγγενικό της πρόσωπο από την πλευρά του πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, η Εισαγγελέας «ζύγισε» τα δεδομένα της υπόθεσης και αποφάσισε αυτό που θεωρητικά είναι το καλύτερο για την ομαλή μετάβαση της 7χρονης στην επόμενη ημέρα. Αποφάσισε λοιπόν να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στο συγγενικό ζευγάρι το οποίο μπορεί να της παρέχει ότι χρειάζεται για αυτή την ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την 7χρονη είχε εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να την βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν αρκετοί πολίτες, ακόμη και αυτοί που δεν είχαν καμία επαφή με την οικογένεια ή το ευρύτερο περιβάλλον της.

Η σχετική απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού εκδόθηκε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και το συγγενικό ζευγάρι έχει παραλάβει την 7χρονη από την γειτονική οικογένεια που την φιλοξενούσε μέχρι να ληφθεί η απόφαση

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024