Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτογενείς ζώνες: 9 +1 μέρη για να ερευνήσετε

Ερωτογενείς ζώνες: 9 +1 μέρη για να ερευνήσετε

Κάποια από τα σημεία ούτε που τα φαντάζεστε.

Περνάς καλά με τη σχέση σου σε όλα τα επίπεδα, όμως κάτι σε χαλάει; Παρά το καλό σεξ που κάνετε νιώθεις ότι τα αίματα δεν ανάβουν όσο θα έπρεπε; Κανένα πρόβλημα…  Συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις τη λύση που ζητάς. Ή καλύτερα θα βρεις τα σημεία που πρέπει να εξερευνήσετε καλύτερα για να απογειώσετε το κρεβάτι σας.

 1. Τα χείλη

Μπορεί να χρησιμοποιείς τα χείλη σου για να ενεργοποιήσεις άλλες ερωτογενείς ζώνες αλλά μην ξεχνάς ότι αποτελούν το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματός σου. Από το φιλί μέχρι το ελαφρύ δάγκωμα, θα βρεις πολλούς τρόπους για να τα βάλεις στο ερωτικό παιχνίδι.

2. Μύτη

Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά καμιά φορά αρκεί και μόνο το να μυρίσεις τον σύντροφό σου για να σε ανάψει. Μπορείς όμως να αξιοποιήσεις αυτό το όργανο και για αγγίγματα μύτη με μύτη ή φιλιά.

3. Δάχτυλα ποδιών

Δεν πρωταγωνιστούν στην ερωτική πράξη αλλά μπορεί να είναι η έκπληξη αν δοκιμάσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στα πόδια. Άλλωστε, αρκετοί είναι αυτοί που δηλώνουν ότι απολαμβάνουν να αγγίζουν ή να ερεθίζουν τα δάχτυλα στα πόδια.

4. Εσωτερικό των μοιρών

Ακόμη ένα ευαίσθητο σημείο του σώματός σου που δεν δέχεται συχνά την προσοχή που του αξίζει είναι οι μηροί. Ο σύντροφός σου λοιπόν, μπορεί να ασχοληθεί με τα δάχτυλα ή τη γλώσσα του με το εσωτερικό των μοιρών σου.

5. Κεφάλι

Ένα μασάζ στο κρανίο μπορεί να είναι αυτό που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν.

6. Γόνατα και αγκώνες (εσωτερικό)

Το άγγιγμά τους αν και ακούγεται παράλογο μπορεί να προσφέρει μεγάλη απόλαυση.

7. Πισινός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ερεθίσεις αυτό το σημείο του σώματός σου και δεν περιλαμβάνουμε σε αυτούς τη διείσδυση. Από το γαργάλημα και το άγγιγμα μέχρι τη χρήση sex toys. Ο πισινός, όπως και τα γεννητικά σου όργανα, έχει άπειρες νευρικές απολήξεις τις οποίες μπορείς να ενεργοποιήσεις.

8. Αυτιά

Πέρα από το να ψιθυρίσεις στον σύντροφό σου κάτι μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το σημείο για να τον ερεθίσεις με φιλιά ή ελαφριά δαγκώματα.

9. Χέρια

Στην ίδια λογική με τα χείλη, θεωρούνται το μέσο για να ερεθίσεις στον σύντροφό σου αλλά μπορεί να αποτελέσουν κι από μόνα τους μια ερωτογενής ζώνη. Από το φιλί στις παλάμες, το γλείψιμο τω δαχτύλων ή το χάιδεμα και το πιάσιμο των χεριών για αρκετή ώρα μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ ευχάριστη συνθήκη.

10. Όποιο σημείο σε κάνει να νιώθεις όμορφα

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ερωτογενείς ζώνες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο ενώ μπορεί να αλλάξουν και με το πέρασμα του χρόνου στον ίδιο άνθρωπο. Μπορεί να ανακαλύψεις στο σώμα σου κάποιο σημείο που ούτε καν το φανταζόσουν.

Με πληροφορίες από το marie claire

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024