Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη πριν το Πανιώνιος-Ηλιούπολη με μαχαιρώματα και τραυματίες
Χάος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη πριν το ντέρμπι του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ηλιούπολη.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη πριν το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη για τον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Με το που έφτασε στο γήπεδο η αποστολή των φιλοξενούμενων, λίγο μετά τις 15:00, επικράτησε χάος καθώς στον χώρο βρέθηκαν και οπαδοί άλλης ομάδες που συνεπλάκησαν με αυτούς του Πανιωνίου.
Κάποιοι από αυτούς είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια ενώ ένας από τους συλληφθέντες βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ακόμη και όπλο.
Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν στο κεφάλι από μαχαίρι, ενώ η αστυνομία έφτασε και έκανε χρήση δακρυγόνων, με την ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο να είναι αποπνικτική.
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
- Πυρ και μανία ο Σπανούλης μετά το νέο ναυάγιο της Εθνική – Τα έβαλε με τους παίκτες (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442