Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ: Ο Μάνταλος ήταν σήμερα αληθινός αρχηγός!

Χιμένεθ: Ο Μάνταλος ήταν σήμερα αληθινός αρχηγός!

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποθέωσε τον αρχηγό της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην απόδοση του Πέτρου Μάνταλου τον οποίο αποθέωσε όπως και όλους τους παίκτες του.

Όσα είπε ο Χιμένεθ:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ένα πέναλτι σε ένα ατύχημα, που υπάρχουν αμφιβολίες αν ήταν, θα μπορούσαμε να χάσουμε τη νίκη, αλλά εκείνο που τους ζήτησα ήταν να παίξουν με πάθος και το έκαναν».

Αν νιώθει ανακούφιση για νίκη σε ντέρμπι μετά από δέκα μήνες;

«Δέχομαι την κριτική όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα, αλλά παρακαλώ πολύ να μην ξεχνάμε τα προβλήματα που έχει αυτή η ομάδα. Από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάιο αντέχει ουσιαστικά με 14 ποδοσφαιριστές. Σήμερα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους 14 παίκτες, ο Μάνταλος, ο Τσιγκρίνσκι και ο Κρίστισιτς είχαν κι εκείνοι πρόβλημα. Τα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις μόνο επειδή έχεις ιστορία και η ΑΕΚ έχει ιστορία.

Μας έλειψε ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής όπως ο Λιβάγια, ο Βασιλαντωνόπουλος μπορούσε και δεν μπορούσε να συμμετέχει, αλλά θέλω να εξάρω την παρουσία αυτών των ποδοσφαιριστών που άντεξαν. Κυρίως τους Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος. Αν δεν είχαν καρδιά, σήμερα δε θα είχαν παίξει. Ο Πέτρος με κέρδισε σήμερα. Ζήτησε να παίξει, παρότι ήξερε ότι δεν μπορούσε και σήμερα άξιζε να είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ».

Σχετικά με το τακτικό κομμάτι του αγώνα και το ξέσπασμα της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ισπανός τεχνικός είπε:

«Χάσαμε κάποια παιχνίδια κυρίως επειδή δεν μπαίναμε καλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Σήμερα αυτό που κάναμε ήταν να αλλάξουμε τα δεδομένα. Είχαμε παιχνίδι υπομονής στο πρώτο ημίχρονο και χτυπήσαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ελπίζω σύντομα να μπορούμε να μπούμε και να πιέσουμε για 90 λεπτά όπως κάναμε κάποτε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε».

Είναι σήμερα το πρώτο βράδυ που θα κοιμηθεί ήσυχος;

«Κοιμάμαι ήρεμος γιατί τα δίνω όλα. Αλλά αυτό που δεν ξέρω πώς μπορώ να το εξηγήσω για να το καταλάβουν όσοι ζητούν περισσότερα, είναι ότι οι παίκτες τα δίνουν όλα. Δεν κάνουμε προπόνηση. Δουλεύω περισσότερο με το ιατρικό τιμ παρά με τους ποδοσφαιριστές».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024