Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: «Βόμβα» μεγατόνων – Τέλος από το ριάλιτι Τριαντάφυλλος και Κόρο

Survivor spoiler: «Βόμβα» μεγατόνων – Τέλος από το ριάλιτι Τριαντάφυλλος και Κόρο

Η τριάδα της κορυφής και η γυναικεία παρουσία

Βόμβα μεγατόνων. Τέλος από το ριάλιτι Τριαντάφυλλος και Κόρο! Μέρες μετρούν στο Survivor Κόρο και Ντάφυ, με τον πρώτο μάλιστα να ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο δρόμος για τους Τζέιμς, Νίκο και Ηλία Μπόγδανο μοιάζει να ανοίγει διάπλατα πλέον. Επίσης, απίστευτο παρασκήνιο έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor με δύο γυναίκες και μέχρι πρόσφατα φίλες να πιάνονται στα χέρια.

Τεράστιες ανατροπές βλέπουμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα οι τελευταίες αποχωρήσεις φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, στο να αλλάξει η λίστα με τα φαβορί του Survivor.

Όνομα-έκπληξη βρέθηκε ξαφνικά στην κορυφή της λίστας, με το απόλυτο φαβορί 2 μήνες πριν, να κατρακυλάει στην τελευταία θέση.

Τα φαβορί κατέρρευσαν

Ο Κορόμι πριν από σύντομο χρονικό διάστημα, δινόταν ως το νούμερο ένα φαβορί του Survivor, με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Συγκέντρωνε όλα τα χαρακτηριστικά εξάλλου που χρειάζεται ένας επίδοξος νικητής του Survivor. Δυνατός στα αγωνίσματα, με ηγετικές τάσεις και με ικανοποιητική δημοφιλία στο κοινό.

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος μπορεί στα αγωνίσματα να μην τα κατάφερνε ποτέ ιδιαιτέρως καλά αλλά η στήριξη του κόσμου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Για την ακρίβεια κανένας άλλος παίκτης δεν έχει βρεθεί τόσες φορές υποψήφιος για αποχώρηση, βγάζοντας την τελικά καθαρή σε ισάριθμες περιπτώσεις. Ούτε καν ο νικητής του Survivor 2017 και υπερβολικά δημοφιλής στους τηλεθεατές, Ντάνος, δεν είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο.

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, αμφότεροι όμως δεν υπολογίζονται καθόλου από τους bookmakers και εμφανίζονται ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Με δεδομένο ότι σχεδόν ποτέ δεν πέφτουν έξω, το μέλλον τους στο παιχνίδι δεν μοιάζει ευοίωνο. Αν για τον Τριαντάφυλλο είναι λίγο αναμενόμενο, με δεδομένη την αδυναμία του να ανταποκριθεί στα αγωνίσματα, για τον Κορόμι πραγματικά προκαλεί μεγάλη εντύπωση η αλλαγή αυτή.

Η τριάδα της κορυφής και η γυναικεία παρουσία

Αντίστροφη πορεία έχει ακολουθήσει ο Ηλίας Μπόγδανος που πλέον φιγουράρει ως το νούμερο ένα φαβορί, με τους Τζέιμς και Νίκο Μπάρτζη να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Ίσως μάλιστα οι δύο τελευταίοι, μετά και την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, να έχουν κερδίσει πόντους στην μάχη αυτή.

Εντύπωση ακόμα προκαλούν, οι μηδαμινές πιθανότητες που δίνουν οι εταιρείες στις γυναίκες, για να κερδίσουν το Survivor. Μοναδική παρουσία στην πρώτη πεντάδα είναι αυτή της Καρολίνας, με την Μαριαλένα και Νικολέτα να βρίσκονται πολύ πιο πίσω και την Ελένη Χαμπέρη… στο πουθενά.

  • Ηλίας Μπόγδανος : 4,50
  • Τζέιμς: 5,00
  • Νίκος Μπάρτζης: 7,00
  • Σάκης Κατσούλης : 7,50
  • Καρολίνα: 8,00
  • Ασημακόπουλος: 9,00
  • Μαριαλένα: 12,00
  • Νικολέτα: 12,00
  • Ελένη Χαμπέρη: 12,00
  • Τριαντάφυλλος: 14,00
  • Κόρομι: 14,00

Ακόμα μια ενδεικτική κατηγορία είναι η προέλευση του νικητή. Θα είναι ένας από τους Μαχητές, τους Διάσημους ή κάποιος παίκτης που μπήκε μεταγενέστερα στο παιχνίδι; Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αφού οι διάσημοι που έχουν μείνει στο παιχνίδι είναι… ο Τριαντάφυλλος!

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024