Η Φάρμα: Το κολάν της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που έβαλε φωτιά στο Twitter
Τα σχόλια έπεφταν βροχή όταν η παίκτρια του ριάλιτι βάλθηκε να καθαρίζει τις τουαλέτες φορώντας αυτό το κολάν.
H Αλεξάνδρας Παναγιώταρου όπως φαίνεται μπήκε αποφασισμένη στη Φάρμα και δεν δίστασε να ξεκινήσει από τις πιο σκληρές δουλειές.
Η νέα παίκτρια του ριάλιτι βάλθηκε να καθαρίσει τις τουαλέτες της Φάρμας κερδίζοντας την συμπάθεια της συμπαίκτριά της Κάτιας Δέδε.
Όπως σχολίασε η ίδια η Παναγιώραρου τις τελευταίες μέρες απλοποίησε όσο μπορούσε την εμφάνισή της, έκοψε τα μακριά της νύχια και είναι έτοιμη για εργασίες καθαριότητας και ό, τι άλλο χρειαστεί να κάνει στο ριάλιτι επιβίωσης για να τα καταφέρει.
Το καυτό κολάν της πάντως έβαλε φωτιά στο Twitter καθώς αποκάλυπτε το καλογυμνασμένο σώμα της.
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Καλαμάτα: Αυτοκτονία πίσω από τον θάνατο 44χρονου σε στάβλο – Έξι συλλήψεις για σκηνοθετημένη δολοφονία
- Μουρίνιο και Κλοπ οι δύο κορυφαίες επιλογές της Ρεάλ Μαδρίτης για την τεχνική ηγεσία
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – Βρέθηκε οπλοστάσιο σε οικία – Πέντε συλλήψεις
- Κ. Αρβανίτης: Η Δημοκρατία νίκησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια η έκθεση για το Κράτος Δικαίου
- Λονδίνο: Η στιγμή που ο δράστης χτυπά το ένα από τα δύο θύματά του – Φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»

